Nu e niciun secret pentru nimeni că social democratul Codrin Ștefănescu nu îl prea are la inimă pe actualul lider interimar al PSD, dat fiind că era unul dintre principalii colaboratori ai lui Liviu Dragnea și de la început s-a poziționat împotriva lui Marcel Ciolacu. Ba chiar s-a arătat încântat să îl susțină pe Eugen Orlando Teodorovici pentru funcția de președinte al PSD, însă în general nu a scăpat nicio ocazie de a-l critica pe Ciolacu. Azi, Codrin Ștefănescu este nemulțumit că Ciolacu nu ia atitudine atunci când e cazul și lasă să se înțeleagă că doar el este curajos în PSD.

Ciolacu tace! Ne pleacă primari din partid? Ciolacu tace! Există nemulțumiri îngrozitoare în partid? Ciolacu tace! Ne înjură și blesteamă propriul electorat că suntem vânduți și mămăligi? Ciolacu tace! Face PNL-ul numai nenorociri și abuzuri? Ciolacu tace! Sunt amenințați sau călcați în picioare membrii PSD? Ciolacu tace! Tace șiret pentru că misiunea trebuie îndeplinită conform ordinelor. Ce este îngrozitor? Faptul că toți cei din PSD tac și acceptă această situație. Și lași sau fricoși, așa cum nu credeam că sunt, mă roagă să iau poziție publică doar eu!”, a răbufnit Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Poate pare că actualul social democrat a fost dintotdeauna un apărător al partidului, însă mulți ani prin politică i-au trecut până să jure credință. Între anii 2000 și 2004, Codrin Ștefănescu a fost deputat în Parlamentul României, ales pe listele PRM, însă după doar un an de la preluarea mandatului a fost exclus din partid ca urmare a faptului că s-a aflat printre cei câțiva membri care a vorbit ce nu trebuia despre Corneliu Vadim Tudor, președintele partidului. În acel an a intrat în PSD, însă la ceva timp s-a înscris în Partidul Conservator, pentru ca în 2009 să se întoarcă în PRM, unde a deținut chiar funcția de președinte al filialei PRM București. Abia în 2011 s-a reîntors definitiv în PSD, după ce și-a dat demisia din PRM.

Articolul precedentPonta, multe întrebări și puține răspunsuri. Știe doar că e bătaie de joc
Articolul următorFonduri europene pentru apă la Onești: aproape 1.500 euro pentru fiecare locuitor