George Stângă (Facebook PNL Galați)

Deputatul George Stângă a fost ales președinte al filialei PNL Galați, cu unanimitate de voturi, conform unei informări a organizației gălățene. Și asta în plin scandal al intreceptărilor DNA din biroul ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă.

„PNL Galați are o nouă conducere! Vineri, 2 iulie, a fost aleasă noua conducere a filialei județene a PNL Galati în cadrul Comitetului de Coordonare Județean. Presedintele filialei a fost ales cu majoritate de voturi deputatul George Stânga”, se arată în postarea PNL Galați pe pagina de Facebook.

Acesta este „secondat” de Geroge Scarlat (prim vicepreședinte Strategii Politice și Comunicare) și Onuț Valeriu Atanasiu (prim vicepreședinte Politici Publice).  

Stângă și principiile sale: eficiență, integritate și exigență

„Candidez pentru un nou mandat de președinte al PNL Galați, ghidat de câteva principii de la care nu voi abdica: eficiență, integritate și exigență. Eficiența vizează proiectele pe care le propunem gălățenilor. Integritatea ține de promisiunile pe care le facem și le-am făcut gălățenilor. Exigență pentru că îmi doresc ca PNL Galați să își continue drumul ascendent. Am încredere că, aplicând aceste principii în viitor, PNL Galați poate fi un model de conduită politică. PNL Galați este ca o familie pentru mine”, anunța George Stângă înainte de alegeri.

În plină campanie a alegerilor interne, deputatul gălățean a fost înregistrat de procurorii DNA chiar în biroul ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, în timp ce îi cerea acestuia să îl păstreze în funcție pe șeful Administrației Fluviale a Dunării de Jos Galați, tocmai pe fondul alegerilor interne.

„Aș vrea să te rog frumos să îmi prelungești mandatele celor doi directori…, sunt luna asta amândouă, și la AFDJ, și la APDM, și principalul lucru, ți-o spun din tot sufletul, pentru mine este raționamentul politic, că eu am alegeri interne în partid și nu mi-ar conveni să…, adică nu zic că aș pierde alegerile la Galați, dar nici un aș avea o situație foarte confortabilă dacă mi-aș pierde oamenii de acolo”, se arată în înregistrări. Câteva zile mai târziu, Stângă a revenit insistent: „Domnule ministru, fac ce vrei tu! Ajută-mă cu ăstea patru luni. Ține-mi-i patru luni și după aia îți promit că nu mai vin pe la tine pentru ei. Faci tu ce consideri”. „Te referi la APDM și la AFDJ?”, a întrebat ministrul, iar senatorul gălăţean a confirmat.

DNA, cu ochii pe numirile din Ministerul Transporturilor. Stenogramele din biroul ministrului Drulă

Articolul precedentO ursoaică cu doi pui se plimbă în voie pe străzile din Brașov
Articolul următorItalia. Poliția a destructurat o rețea ce vindea certificate europene false