Continuă ancheta procurorilor DIICOT în dosarul care vizează compania Tarom. Astăzi a fost chemat pentru audieri președintele sindicatului tehnic de la Tarom, Aurel Cordov. În urmă cu două zile, anchetatorii au descins la sediul companiei pentru a aduna informații legate de vânzarea ilegală a mai multe piese de avioane, percheziții având loc la hangarul Tarom de pe aeroportul Otopeni, dar și acasă la liderul de sindicat.

Ulterior, Tarom a ținut să asigure că nu e nicio problemă și că face toate diligențele pentru a ajuta ancheta. „Activitatea TAROM nu este periclitată sub niciun aspect, Direcția Tehnică a Companiei TAROM își desfășoară în continuare activitatea, iar operarea curselor aeriene se efectuează în condiții normale. Compania TAROM acordă întreg sprijinul organelor de anchetă și va raspunde cu celeritate tuturor solicitărilor venite din partea anchetatorilor. Fiind vorba despre o anchetă în curs, acestea sunt toate informațiile pe care Compania TAROM le poate pune la dispoziția opiniei publice în acest moment”.

Articolul precedentUrmează o nouă remaniere în Guvern. Ce portofolii sunt vizate
Articolul următorProcurorii au refăcut filmul evenimentelor de la Făget, soldate cu un mort și cinci răniți. Ionel Boldea era sub influența drogurilor