Social democrații pregătesc din nou modificări în structurile de vârf ale ministerelor, după ce mai mulți lideri din teritoriu ar face presiunui pentru ca o parte din miniștri să fie înlocuiți. Premierul Viorica Dăncilă a asigurat că va lua seama de doleanțele celor din teritoriu, astfel încât a anunțat că va face o evaluare temeinică pentru a decide cine nu mai este potrivit pentru portofoliu. Evaluarea noului șef al PSD ar urma să fie gata în aproximativ două săptămâni.

Până acum, ar fi vizați de remaniere aproximativ șase miniștri, printre aceștia regăsindu-se numele ministrului Carmen Dan – MAI, și Răzvan Cuc – Transporturi. Alte nume vehiculate sunt cele ale Ecaterinei Andronescu – Educație, Petre Daea – Agricultură, Alexandru Petrescu – Comunicații, și Bogdan Trif – Turism. O altă schimbare, de data aceasta sigură, va fi numirea a noi vicepremieri.

Articolul precedentMAI despre tezele de doctorat la Academia de Poliție: „S-a urmărit să nu se poată realiza o diagnosticare corectă a fenomenului de plagiat”. De astăzi a fost numit un rector interimar la Academie
Articolul următorAudieri la DIICOT în dosarul Tarom