Ionel Boldea, autorul atacurilor din Făget, soldate cu moartea unei persoane și rănirea altor cinci, a sfârșit azi dimineață în arest, după ce polițiștii l-au căutat o noapte întreagă. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au început urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor și tentativă de omor, aflate în concurs real.

Potrivit Mediafax, Boldea era cunoscut ca fiind un consumator de droguri, dar şi ca un individ periculos, care a fost cercetat în trecut pentru fapte de violență. Sursa citată scrie că în urma efectuării testului rapid pentru depistarea prezentei drogurilor, a reieşit ca Ionel Boldea ar fi consumat trei tipuri de stupefiante: cocaina, amfetamina şi marijuana.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în dimineața zilei de 03.07.2019, în jurul orei 08.00, suspectul s-a întâlnit în parc din localitatea Făget cu un cuplu de persoane în vârstă, C.T. și C.E, pe care nu le cunoștea, și, fără motiv, a început să le aplice acestora lovituri repetate cu pumnii și picioarele, precum și cu un corp contondent. Victima de sex masculin a decedat, iar soția sa a suferit leziuni grave, fiind transportată la spital, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

După comiterea faptelor, suspectul a părăsit localitatea, deplasându-se cu o bicicletă până în satul Teremești, județul Timiș, unde s-a întâlnit cu persoana vătămată, N.A., pe care, de asemenea, nu o cunoștea, începând să o lovească și pe aceasta cu pumnii și cu un băț, până când persoana vătămată a căzut la pământ. Aceasta a suferit vătămări ce au necesitat 50 de zile de îngrijiri medicale și care i-au pus viața în primejdie.

Suspectul și-a continuat deplasarea pe bicicletă, întâlnindu-se cu alte două persoane pe care nu le cunoștea, D.A. și D.I, exercitând și față de acestea acte de agresiune. Persoana vătămată D.T. a suferit leziuni care necesită un număr de 25 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Suspectul a fugit de la locul faptelor, însă fost depistat în cursul nopții de 03/04.07.2019 în localitatea sa de domiciliu din preajma Orașului Făget, fiind luată față de acesta măsura reținerii pe o durată de 24 de ore. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și de drept, față de suspect urmând a se lua măsurile care se impun în continuare”, precizează procurorii din Timiș.

Articolul precedentAudieri la DIICOT în dosarul Tarom
Articolul următorPresupus nevinovat. Fostul ministru Bodog, acuzat că și-a plătit consilierul personal fără ca acesta să vină la birou. „DNA nu m-a citat și nu a considerat de cuviință să mă informeze nici până astăzi despre deschiderea acestui „dosar””