Clotilde Armand
Clotilde Armand / Foto: Facebook

Problema cea mai mare cu Clotilde Armand pare să fie tocmai zicala aia: „nu face ce face popa, ci mai de grabă ce zice popa”. Cam așa și cu aceasta. Recunosc, la început, pe vremea când era încă novice într-ale politicii, am avut tendința de a-i acorda circumstanțe atenuante. Om nou în politică, partid nou, alte viziuni, alte metode. Însă se vede treaba că nimic nu e nou sub soare, mai ales atunci când vorbim despre politică. MAI ALES atunci când politica are în spate afaceri cu Statul Român.

Firma lui Clotilde Armand și cel mai scump joc de mimă din istorie

Egis International, firma condusă de Clotilde Armand, pare să înghită bani… degeaba. Mai pe larg, vorbim despre servicii de consultanță în valoare de 22 milioane de euro, pe care firma acesteia le tot mimează în ultimii 6 ani. Probabil cel mai scump joc de mimă din istorie. Autostrada Transilvania este unul dintre punctele de interes, mai ales ținând cont de faptul că în într-o anumită perioadă s-au construit fix 0 km. Problema este, desigur, una mult mai adâncă de atât. Vorbim despre americanii de la Bechtel care inițial au promis că se vor ocupa de finalizare, însă suma de 1,2 miliarde de euro le-a fost acordată pentru doar 52 de km de autostradă finalizați. Cu toate că între 2011-2014 lucrările au fost stopate, firma Egis a continuat să încaseze, ca și cum ar fi supervizat aproximativ 415 km de lucrări aferente Autostrăzii Transilvania. Chiar și așa, CNAIR a refuzat să accepte o serie de facturi din partea Egis International, fapt care a generat nemulțumiri, așa cum era de așteptat.

„Având în vedere că lucrările la acest obiectiv de investiții nu sunt finalizate, J.V. Egis Route Scetauroute – Egis International asigură servicii de consultanță în continuare. Consultantul J.V. Egis Route Scetauroute – Egis International a stornat sume facturate în perioada martie 2009 și până în prezent, neacceptate la plată de către CNAIR S.A., din cauza depășirii unităților de timp prevăzute în contract”, au răspuns oficialii CNAIR.

Articolul precedentAmbulanțierii din Olt dau Statul în judecată, însă acuză că sunt presați să renunțe la proces
Articolul următorTăriceanu parafrazează din trupa Taxi: „RĂUL CEL MAI MIC”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.