Ieri, pe 3 aprilie 2024, sediul companiei RAJA SA a găzduit ceremonia de premiere a participanților la Concursul de Pictură și Desen „Apa este Viață! – 2024”, un eveniment deja consacrat în cadrul Zilei Mondiale a Apei.

RAJA: ”Un alt an, o altă călătorie artistică ajunge la final. Concursul de pictură și desen Apa este Viață! a reunit și de această dată, într-un spațiu virtual plin de culoare și imaginație, sute de copii și tineri talentați”

Fericire, emoție, speranță, sunt doar câteva cuvinte din amalgamul de trăiri simțite pe parcursul decernării premiilor! Pe scurt, am stat față în față cu viitorul, care sună bine!!! Tema propusă anul acesta de ONU – APA PENTRU PACE, a fost reflectată în fiecare ilustrație prezentată de către elevi. Am cunoscut creatorii unor lucrări unice, care au reușit să transmită prin originalitatea lor mesaje puternice,speranță, determinare și implicare în lupta pentru menținerea păcii pe pământ, încurajând un comportament responsabil față de apa noastră comună și față de lumea în care trăim”, au transmis membrii societății RAJA.

RAJA a precizat că toți copiii au fost însoțiți de părinți, bunici, frați și prieteni, toți mândri de realizările micilor artiști și dornici să împărtășească experiențele și peripețiile din cadrul competiției.

Tinerii au fost profund impresionați de faptul că au fost selectați dintre atâția alți concurenți talentați, recunoscând astfel efortul și dedicarea tuturor participanților și organizatorilor în acest eveniment remarcabil

Potrivit comunicatului de presă, fiecare cuvânt de mulțumire a fost însoțit de zâmbete largi și de ochi strălucitori, ce au reflectat satisfacția copiilor față de recunoașterea valorii lor în cadrul competiției.

Aceștia au apreciat importanța și impactul pe care participarea la un astfel de concurs le-a avut în dezvoltarea lor artistică și personală.

Premiile au fost oferite de directorul general al societății, dl. Aurel Presură

Mi-am amintit că și copiii mei când veneam obosit și îmi arătau desenele lor îmi trecea imediat oboseala. Mă bucur să simt din nou această energie pozitivă, care îmi dă încredere în viitor. Dacă ,,astăzi” prin creațiile lor au  demonstrat că se implică și că le pasă, noi ceilalți, avem certitudinea că  vom avea un  ,,mâine”  mai sigur! La RAJA copiii sunt oricând bineveniți. Vă așteptăm în vizită la noi să aflați mai multe despre apa potabilă, să descoperiți eforturile care se fac permanent, dar și câtă tehnologie se folosește pentru a aduce apa la robinet”, a punctat directorul.

Pentru fiecare categorie de vârstă au fost acordate câte trei premii și câte 3 mențiuni pentru fiecare categorie de vârstă astfel: locurile I – laptopuri, locurile II – tablete, locurile III – console Nintendo, mențiuni – vouchere la librăria Cărturești.

Ca în fiecare an,  RAJA SA a oferit și câte o mențiune specială.

Dorim să subliniem faptul că, în ochii noștri, toți copiii care au participat sunt câștigători. Efortul, creativitatea și dedicarea lor sunt demne de toată admirația! Chiar dacă nu toți participanții au fost premiați, vrem să îi asigurăm că fiecare efort contează și că vor avea mereu șansa de a fi recunoscuți pentru talentul lor în viitoarele concursuri”, a mai adăugat societatea.

Juriul a avut o misiune extraordinar de dificilă în a decide care lucrări vor fi premiate, ținând cont de numeroși factori implicați

În afară de creațiile votate de către public, care au fost ulterior supuse jurizării, am avut ocazia să apreciem multe alte materiale artistice care, în mod absolut meritat, ar fi putut fi premiate. Fiecare detaliu și fiecare nuanță reflectă pasiunea și devotamentul copiilor pentru tema concursului și pentru artă în general. Din păcate, numărul limitat de premii nu a permis să recompensăm toate desenele și picturileextraordinare care ne-au impresionat. Îi felicităm pe toți participanții și ne exprimăm recunoștința față de efortul lor și față de sprijinul tuturor celor implicați, părinți, profesori, prieteni, care au susținut și încurajat prezența copiilor pentru promovarea valorilor ecologice și artistice”, a precizat compania.

Câștigătorii concursului Apa este viață! – ediția 2024, pentru ambele categorii de vârstă:

• LoculI –PanainteSara Ștefania – 8 ani/Dragulin Dragoș Marius – 15 ani

• LoculII –Ștefănescu Andreea Camelia – 8 ani/Bobe Ioana Alina – 15 ani

• Locul III – Glonț Ștefania Beatrice – 11 ani/Pocora Iustinian – 13 ani

• Mențiune 1 – Nițu Andy – 10 ani/Ioniță Mirela Petruța – 14 ani

• Mențiune 2 – Simionescu Sorana Ilinca – 11 ani/Vecerdea Ariana Maria

• Mențiune 3 – Banu Daria Alessia -10 ani/Amzu Antonia Teodora – 13 ani

• Mențiune specială – Ulmeanu David Andrei – 10 ani/Mangoianu Sara Maria – 12 ani

SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedentA început curățenia de sărbători în Sectorul 5. Piedone: „Ne pregătim CASA pentru Sfintele Paști”
Articolul următorMită de sute de euro oferită polițiștilor de un cuplu din Giurgiu
Jurnalist full-time / Pesimist part-time