Sursa: Cris-Tim
Sursa: Cris-Tim

Compania Cris-Tim a sărit în ajutorul refugiaților ucraineni, donând din produsele sale oamenilor care au fugit din calea războiului.

Miercuri, 2 martie, compania a trimis un al doilea lot de produse refugiaților.

Cris-Tim a oferit mezeluri, lactate, ready-meal. În total, a fost trimisă o cantitate de peste 25.000 de kg, în valoare de aproape 260.000 de lei

Cele două transporturi de alimente au fost trimise în două direcții – unul către Ucraina, la Cernăuți (pe 28 februarie), unde a fost organizat ad-hoc un centru de colectare pe stadionul orășenesc.

Al doilea transport a ajuns în Republica Moldova, la Chișinău, unde a fost înființată o tabără de refugiați, precizează publicaţia Gândul.ro.

“Suntem mereu aproape de cei mai puțini norocoși. Îi vom așeza la masa noastră. Îi vom invita în casa noastră”

Nu poți privi drama vecinilor noștri fără să faci ceva. Este cel mai mic gest pe care-l putem face pentru ei. Sunt femei și copii, bătrâni care s-au trezit într-o altă lume în dimineața zilei de 24 februarie. Au fost nevoiți să fugă din calea bombelor. Grupul nostru a fost mereu aproape de cei mai puțini norocoși, îi vom așeza la masa noastră, îi vom invita în casa noastră pe toți ucrainenii care au nevoie de ajutor acum”, a declarat Radu Timiș Jr., CEO al grupului Cris-Tim.

Primăria din Filipeștii de Pădure le oferă refugiaţilor cazare, pe termen nelimitat

De asemenea, în colaborare cu Primăria Comunei Filipeștii de Pădure, condusă de edilul Ciprian Morărescu, Cris-Tim va sigura masa tuturor refugiaților care vor ajunge aici, fie că sunt în tranzit, fie că vor să rămână pe o perioadă nelimitată, mai arată sursa citată.

De la începerea conflictului, în Filipeștii de Pădure au ajuns, deja, câțiva ucraneni, dar au fost doar în tranzit. Capacitatea de cazare oferită de comunitatea din Filipestii de Padure este de 50 de locuri.

Am demarat campanii de informare, ne-am oferit sprijinul celor care centralizează locurile unde refugiații găsesc o casă și o masă. De asemenea, avem colegi care merg în vamă să vadă cine are nevoie de ajutor și să-l ofere”, au mai declarat autoritățile locale.

Articolul precedentVești bune pentru români. Starea de alertă nu va mai fi prelungită
Articolul următorÎncă o lovitură pentru primarul Sectorului 1. Curtea de Conturi a confirmat: bugetul pentru 2022 este ilegal
Jurnalist full-time / Pesimist part-time