Secyl Suliman, soția viceprimarului din Ovidiu, ajunge Subprefect al Constanței

Noii subprefecți ai Constanței sunt Mihai Vîlcu, din partea Alianței USR PLUS și Secyl Suliman, din partea UDTTMR, cu susținerea PNL

Monitorul Oficial a publicat, în cursul zilei de astăzi, hotărârile prin care se semnalează încetarea exercitarii mandatelor temporare ale Prefectului și subprefecților Constanței. Pe lângă renumirea politică a lui Silviu Coșa, de data aceasta ca delegat al liberalilor constănțeni, au fost numiți și cei doi noi subprefecți, în persoana soției viceprimarului din Ovidiu (Suliman Sesnur), Secyl Suliman, și a lui Mihai Vîlcu, din partea USR PLUS, scrie FocusPress.ro.

Secyl Suliman, de la soție de viceprimar, la funcția de Subprefect al Constanței

Secyl Suliman, adusă în lumina reflectoarelor administrativ-politice de partidul UDTTMR, în baza protocolului cu PNL, este, totodată și soția viceprimarului de la Ovidiu. Mai mult decât atât, Suliman nu e străină de administrația locală, întrucât a ocupat (2019-prezent), în cadrul Primăriei orașului Ovidiu, funcția de șef serviciu Impozite și Taxe Locale.

Percheziții într-un dosar cu diplome și certificate false

Cu toate acestea, cariera acesteia nu a început aici, înainte de a fi șef peste Taxe și Impozite, ocupând funcția de coordonator și inspector superior în cadrul serviciului local mai devreme amintit, fiind, în egală măsură șef contabil, contabil și șef economist.

Astăzi, 4 martie 2021, la ora 14:30, în sala de ședințe a Instituției Prefectului a Județului Constanța, a avut loc în sistem de videoconferință, ceremonia de depunere a jurământului a reinstauratului Prefect, Silviu-Iulian Coșa, a noului Subprefect, Secyl Suliman și a celuilalt nou Subprefect, Mihai Vîlcu, anunță Ziua de Constanța.

Articolul precedentIohannis îi cere ministrului Justiției explicații, cu privire la dosarul „10 august”, clasat de Tribunalul București
Articolul următorConsiliul Concurenţei investighează 15 societăți, în legătură cu procedurile de achiziții publice
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.