Sursa Foto: USR PLUS

Secretar general adjunct PNL București, Adrian Moraru, a semnalat aseară, cu atenție și îngrijorare, că prefectul câștigat și propus de PLUS pentru Primăria Capitalei are un „dinte” împotriva lui Nicușor Dan. Pe Facebook, Moraru face referire la o postare de pe pagina lui Alin Stoica, datată 4 decembrie 2020.

Poate nu e rău pentru unii care declară că sunt independenți, să se răzgândească. Poate își aduc aminte de ce au intrat în politică. Că se pare că au uitat, mai ales după ce și-au văzut visul împlinit. Eu cred că independentul care susține acum PNL va dispărea din viața politică după 4 ani”, opina Alin Stoica.

La acel moment, Alin Stoica nu îl numea pe Nicușor Dan, însă era clar că acea critică îi era adusă primarului general al Capitalei. De altfel, nici Adrian Moraru nu îl numește pe Alin Stoica, însă are postarea acestuia în ajutor:

Prefectul Berbeceanu a fost demis și a venit cineva care are zero experiență în administrație, a lucrat HR la o bancă.
Ok. Nicio pagubă. Să fie atent ce semnează că la pușcărie se intră nu doar dacă ești corupt ci și pentru că habar nu ai administrație și semnezi aiurea lucruri ilegale.

Ce vreau să remarc e că domnul îl iubește pe primarul Dreptei Unite ca sarea în ochi și el își dorește ca Nicușor Dan nu doar să nu mai fie ales ci și să dispară din politică.
În esență nici asta nu e o problemă, nu strică nițel check and balances la București.
Asta e viața. Toți vor o slujbă la stat. Pe la Apele Române, pe la Prefectură, fiecare pe unde primește repartizare. Csf ncsf
”.

Articolul precedentRenate Weber: „Dacă mâine vor, mâine pot să dea legi pentru fiecare din celelalte”
Articolul următorAproape 200 de percheziții într-un dosar de evaziune fiscală, abuz în serviciu și poluare prin evacuare de deșeuri