Eugen Teodorovici Foto: Facebook

După o perioadă de tăcere totală în jurul cazului Sorinei Pintea, astăzi tot mai mulți social democrați sunt revoltați de ceea ce i se întâmplă colegei lor. Nu e criticat doar tratamentul la care este supusă Sorina Pintea, ci și atitudinea celorlalți social democrați. Un exemplu este o postare recentă pe pagina lui Eugen Teodorovici, prima pe subiect. Aseară au apărut imagini cu Sorina Pintea, despre care se știe că suferă de o boală autoimună, în momentul în care era adusă în cătușe la spital.

Cât de jos putem să coborâm cu spectacolul cinic al zăngănitului de cătușe, al setei de umilință publică sau de satisfacție a unor adepți ai circului politic și mediatic?

Indiferent de apartenența politică, apreciez că într-un stat democratic trebuie să primeze prezumția de nevinovăție până la dovedirea acuzațiilor aduse.

În caz contrar, vă adresez întrebarea legitimă cine va răspunde pentru afectarea imaginii publice, politice, a carierei profesionale și, nu în ultimul rând, a sănătății Sorinei Pintea.

Sorina este, din păcate, un om suferind care nu merita să fie astfel tratat nici de instituțiile statului, nici de „colegii” săi din PSD!

Îi doresc să aibă tăria și rezistența atât de necesare în această luptă pentru justiție și pentru sănătate”, scrie Teodorovici.

Articolul precedentMarcel Ciolacu despre cazul Sorinei Pintea: „Un odios dublu standard în respectarea drepturilor fundamentale ale omului!”
Articolul următorPrimarul Sectorului 1 a cerut ajutor de la Ministerul Mediului în problema poluării. „Nu am primit niciun răspuns. Ce s-a întâmplat? Mi-a trimis controlul în primărie”