Foto: Facebook

Codrin Ștefănescu nu își lasă niciun moment la o parte datoria de a-l susține pe fostul său șef de partid, acum căzut la închisoare. Periodic, Codrin Ștefănescu mai scrie câte ceva despre Liviu Dragnea, despre cum îi sunt încălcate drepturile sau pur și simplu despre starea precară de sănătate pe care fostul lider al PSD a căpătat-o de când e la Rahova. Însă fostul secretar general al PSD consideră că poate face mai mult, ca de altfel toți cei care vor să îi arate lui Dragnea că nu au fost pe interes, ci l-au apreciat cu adevărat.

Așa că azi, Codrin Ștefănescu face pe Facebook un soi de apel către cetățeni, pe care îi îndeamnă să îi scrie lui Liviu Dragnea în penitenciar, lăsând totodată și adresa completă la care pot fi trimise mesajele.

Din ce spune acesta, Liviu Dragnea e în continuare bolnav și, chiar dacă punctează pe starea acestuia de sănătate, consideră că i se face o nedreptate că nu e scos la muncă:

Am promis că vă țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sănătatea, nici emoțional, nici pshihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus aseară, la telefon, că nu trebuie să cedeze in fața sistemului! E iubit, așteptat de familie și prieteni, suntem alături de el! Am înțeles că nu e scos la muncă, deși are o hotărâre judecătorească în sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sănătate, nu se aplică nici o lege in ceea ce-l privește! Abuzurile continuă, nimeni nu ia poziție publică! Iau eu, dacă colegii din partid sunt lași și se fac că uită! Are nevoie de susținere și de o vorbă bună! Cei care vor să-i scrie, o pot face la adresa: Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandriei nr 154, sector 5, București, cod Postal 51527! Este foarte important pentru el sā-i scrieți! Nu lăsați un patriot aflat la ananghie!”.

Articolul precedent34 de cetățeni români, expulzați din Marea Britanie. Anunțul IGPR
Articolul următorForțele Navale Române desfășoară exerciții de amploare în Marea Neagră