Cătălin Drulă (PressAlert)

Cătălin Drulă, fostul ministru al Transporturilor, a precizat că reproșurile pe care i le aduce Grindeanu sunt destinate lui Lucian Bode. El e de părere că actualul ministru al Transporturilor „face confuzii majore” și nu știe că termenele din proiect se stabilesc în momentul licitației, relatează g4media.ro.

”Domnul Grindeanu se războiește, de fapt, cu domnul Bode, care a stabilit termenele prin licitație, că atunci se stabilesc. Termenele nu-mi aparțin. Cu toate astea face niște confuzii majore, vorbește despre 30 de luni, apoi despre 42 de luni ca și cum ar fi altele, în continuare (…) Dacă n-ar fi trist, ar fi amuzant că domnul Grindeanu nu știe că termenele dintr-un proiect se stabilesc în momentul licitației”, a precizat Cătălin Drulă.

Cătălin Drulă, atent la gafele lui Grindeanu

Luni, 3 ianuarie, fostul ministru USR al Transporturilor l-a criticat pe Sorin Grindeanu pentru declarațiile pe care le-a făcut. Social democratul a susținut că  există doar 83 de km de autostradă în lucru, Drulă afirmând că în acest moment se lucrează la aproape 300 de km de autostradă și la un drum expres.

Sorin Grindeanu a răspuns afirmațiilor lui Drulă, precizând că fostul ministru „aude selectiv” și că a lăsat zero kilometri de autostradă deschiși în mandatul său.

„Domnul Drulă știe, doar se face ca nu știe și aude selectiv. Acesta este probabil motivul pentru care a semnat un contract pentru completarea SF Ploiești- Brașov (…) Vorbim de un contract din care fiecare înțelege ce vrea și despre care Cătălin Drulă se laudă că l-a urmărit cu atenție în perioada în care a fost ministru. L-a urmărit atât de atent încât nici el nu mai știe ce scrie în el! Sau știe prea bine?!”, a scris în replică Sorin Grindeanu pe pagina sa de Facebook.

Președintele USR Dacian Cioloș a luat atitudine la adresa lui Sorin Grindeanu, precizând că în perioada când Liviu Dragnea era liderul PSD, el a jucat „cu succes rolul de interpus, de păpușă politică gata să distrugă justiția.”

Cătălin Drulă, atac la ministrul Transporturilor. „Oare știe că a inițiat un document care prevede că doar 6% din fondurile necesare vor fi alocate?”

Articolul precedentIoana Mihăilă consideră că politicienii nu au curaj să își asume măsuri pentru „domolirea” valului cinci
Articolul următorCiolacu nu vrea să pună presiune pe români să se vaccineze
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.