Felicia Ovanesian este noul city-manager al Municipiului Constanța

Aceasta a fost numită în funcţie prin dispoziţie a primarului la sfârşitul anului trecut şi urmează să coordoneze Direcţia de Urbanism, Achiziţii, Relaţii cu Agenţii Economici şi Serviciile Publice

Felicia Ovanesian este, în mod oficial, noul city-manager al Municipiului Constanța. Pe larg, Ovanesian urmează să să coordoneze Direcţia de Urbanism, Achiziţii, Relaţii cu Agenţii Economici şi Serviciile Publice.

Cine este Felicia Ovanesian, noul city-manager al Municipiului Constanța?

Felicia Ovanesian este cunoscută constănțenilor în mod deosebit pentru activitatea sa din mediul online, cu emfază pe punctele de interes ale Asociației „Constanța Altfel”. De altfel, respectiva asociație a militat, într-un fel sau altul, direct sau indirect, în repetate rânduri, pentru actualul primar al Constanței, liberalul Vergil Chițac. În plus, Felicia Ovanesian a ocupat, timp de trei luni, funcția de consilier onorific al lui Chițac.

Avocat de meserie, Ovanesian s-a trezit în postura de a se autosuspenda di Baroul Constanța, pentru a nu intra în conflict cu actualele îndatoriri.

O mână spală pe alta

Cu toate că susținerea acesteia s-a îndreptat, de cele mai multe ori, către Chițac, istoricul politic al proaspătului city-manager se leagă de Partidul Mișcarea Populară, unde a ocupat funcția de președinte interimar al Organizației Municipale, în urma demisiei lui Mihai Gârțu. Ulterior, din cauza unor scandaluri interne generate de neînțelegerile cu Claudiu Palaz, Ovanesian a demisionat din PMP și s-a înscris în PNL, unde a putut să-și dezvolte susținerea pentru actualul primar constanțean liberal.

După scandalul de săptămâna trecută, Consiliul Local Constanţa aprobă bursele pentru elevi

Ziarul de Investigații

Articolul precedentFostul ministru al Mediului, urmărit penal. Costel Alexe este acuzat de luare de mită și instigare la delapidare
Articolul următorGeorge Simion nu face diferența între umor și instigare la nerespectarea legii
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.