Foto: Clubul Feroviar

Social-democratul Victor Negrescu a precizat că partidul care nu își va respecta angajamentul luat cu privire la rotativa guvernamentală va avea de pierdut la alegerile din 2024. De asemenea, europarlamentarul a mai afirmat că Partidul Social Democrat (PSD) va avea un premier care să continue reformele din programul de guvernare.

„Cred că toată lumea a auzit de rotativa guvernamentală. Toată lumea a înţeles că am ajuns la un acord cu privire la acest element. Cei care vor încălca această rotativă vor fi blamaţi de populaţie şi vor avea de pierdut în perspectiva alegerilor din 2024”, a mai spus Victor Negrescu, relatează news.ro.

Victor Negrescu: „Credem foarte mult în programul de guvernare”

Totodată, Negrescu a mai spus că liberalii trebuie să-și onoreze promisiunile și angajamentele luate față de români. Mai mult, din punctul lui de vedere, Partidul Social Democrat (PSD) își dorește să meargă până la capăt cu noua coaliție.

„Noi ne-am dori să mergem până la capăt, cel puţin până în 2024, cu un premier propus acum de PNL, apoi cu un premier propus de PSD. Dar, evident, vom rămâne în această coaliţie atât timp cât vom reuşi să livrăm ceea ce am introdus în programul de guvernare”, a mai preciat Victor Negrescu.

Europarlamentarul a dat asigurări că toate reformele propuse în programul de guvernare vor fi duse la bun sfârșit. Totodată, Negrescu e convins că nu vor crește taxele în următoarea perioadă, iar una dintre măsurile pozitive e reprezentată de creșterea pensiilor de la începutul anului viitor.

 „Noi credem foarte mult în programul de guvernare, pe care l-am negociat timp de mai multe săptămâni, nu am tratat lucrurile cu lejeritate. (…) Sigur că vor fi provocări, vom vedea cum le vom gestiona, dar în acest moment lucrurile se prezintă pozitiv. Prima măsură se va vedea imediat: creşeterea pensiilor. Şi, cu siguranţă, nu vor creşte taxele”, a conchis Negrescu.

La începutul lunii noiembrie, europarlamentarul român a precizat că PSD nu reprezintă „căruța” niciunei formațiuni politice. În perioada respectivă, Victor Negrescu și-a dorit alegeri anticipate.

Reamintim că PNL și PSD au bătut palma pentru a intra la guvernare după o criză politică de două luni.

Victor Negrescu: „Comisia Europeană nu poate interzice Crăciunul”

Articolul precedentKelemen Hunor lămurește problema pensiilor: „Recalcularea nu înseamnă că vei primi mai puţin decât ai primit”
Articolul următorVânzari ilegale de materiale pirotehnice pe internet
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.