Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Un important investitor al platformei Twitter a precizat că gigantul ia în calcul reducerea locurilor de muncă în cadrul companiei.

Decizia vine pe fondul unor rapoarte potrivit cărora, noul proprietar, Elon Musk, ar putea reduce personalul la jumătate.

Changpeng Zhao, directorul executiv și fondatorul Binance, a afirmat, pe contul de socializare, că ”mai puțini oameni ar lucra mult mai bine”.

Bursa de criptomonede a investit 500 de milioane de dolari în Twitter, după ce platforma a fost preluată de Musk

Procesul a fost finalizat săptămâna trecută și a fost urmat de un flux de schimbări și revizuiri, transmite publicația britanică The Guardian.

Conform celor mai recente rapoarte, în Verge și pe Bloomberg, Musk plănuiește să reducă aproximativ 3.800 de locuri de muncă.

Mai mult, personalul afectat de la compania cu sediul în San Francisco, urmează să fie informat în această vineri.

Elon Musk ”va face ceea ce trebuie pentru companie”

Cu toate acestea, Zhao a spus că ”nu știe sigur” care sunt planurile lui Musk cu privire la reducerea locurilor de muncă, dar are încredere că acesta ”va face ceea ce trebuie pentru organizație”.

Zhao a spus că a decis să investească în Twitter în urmă cu doi ani.

Cu toate acestea, decizia de a investi a venit fără ca Zhao să-l fi cunoscut personal pe Elon Musk, întâlnirea fiind amânată din cauza pandemiei de Covid.

Articolul precedent3 noiembrie: Ziua Vânătorilor de Munte, militari de elită ai Forțelor Terestre
Articolul următorMarcel Ciolacu: ”Populația, economia și locurile de muncă trebuie protejate”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time