Captură video: Facebook/Marcel Ciolacu
Captură video: Facebook/Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că, anul acesta, PSD a lansat programe de sprijin pentru companiile românești.

Potrivit declarațiilor oferite de liderul social-democrat, programele valorează aproape 4 miliarde de euro.

La acestea se adaugă 500 de milioane de euro, bani de la bugetul de stat, pentru producția agricolă realizată în România.

Marcel Ciolacu: ”Investiția în companiile românești este una cu profit major, pe terman lung. Vom păstra toate aceste programe de sprijin și vom încerca să venim cu soluții noi”

În egală măsură, liderul PSD a vorbit despre creșterea prețurilor la energie.

Ciolacu a afirmat că una dintre soluțiile urgente este reglementarea prețurilor la energie, pe cel puțin doi ani.

Este singura soluție care poate garanta că populația, economia și locurile de muncă vor fi protejate”, a adăugat președintele PSD.

Președintele PSD: ”Mă voi lupta din toate puterile pentru ca antreprenorul român să fie susținut de stat prin programe de sprijin care să le ofere granturi, împrumuturi și garanții pentru că IMM-urile reprezintă coloana vertebrală a economiei”

Datele ne arată că antreprenorii români produc mai mult profit decât marile corporații străine! De aceea, nu îmi schimb părerea că este nevoie de o supraimpozitare cu caracter temporar a marilor afaceri, cele de peste 100 de milioane de euro! Este o soluție care poate genera mai multă echitate economică și care asigură fonduri suplimentare pentru a depăși perioada complicată prin care România trece, alături de întregul continent”, a conclus Marcel Ciolacu.

Articolul precedentElon Musk ia în calcul concedierea a mii de angajați ai companiei Twitter
Articolul următorAsociația pentru Reducerea Riscului Seismic: ”Cutremurele mici nu reduc apariția unui cutremur mare”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time