Sursa: Captură video

Mai multe percheziții domiciliare sunt efectuate în această dimineață pe raza municipiului Ploiești, vizate fiind nu mai puțin de 13 persoane care ar fi comis fapte cu violență.

Polițiștii de investigații criminale, de ordine publică și rutieră din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, împreună cu luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești, plus polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Rutier, dar și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic desfășoară astfel o razie pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru combaterea faptelor ilegale, în mai multe cartiere din municipiu.

În total, din ce precizează Poliția Română, polițiștii Secției nr. 1 de Poliție Ploiești pun în executare 16 mandate de percheziție domiciliară, la persoane bănuite de săvârșirea mai multor fapte comise cu violență.

Sursa: Poliția Română

Concret, este documentată activitatea infracțională „a 13 persoane, cu vârste între 18 și 45 de ani, care, în cursul lunii septembrie a.c., ar fi săvârșit infracțiuni precum tulburarea ordinii și liniștii publice, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și distrugere”.

Articolul precedentVreți bilet CFR cu loc? Sistemul va fi nefuncțional pe 4 octombrie
Articolul următorProteste în fața Primăriei Capitalei. Miza: desființarea unui serviciu