Miniștrii USR PLUS își vor da demisia la începutul săptămânii viitoare

„Noi nu vrem să intrăm în jocurile politice interne din PNL, este problema lor”, a subliniat Dacian Cioloș

Foto: Hotnews.ro

Liderii USR PLUS au dat anunțul cel mare: toți miniștrii parte din partid își vor da demisia la începutul săptămânii următoare. Într-o recentă conferință de presă la sediul central al partidului, Dan Barna și Dacian Cioloș au confirmat ceea ce bănuia deja toată lumea: nu mai există nicio cale de împăcare cu actualul premier.

Dan Barna confirmă: Florin Cîțu nu mai beneficiază de sprijinul politic al USR PLUS

„Nu s-a discutat despre asta, dar evident că la începutul săptămânii viitoare ne vom depune și demisiile, odată ce a început procedura cu moțiunea de cenzură. Florin Cîțu nu mai are sprijinul politic al USR-PLUS”, a spus Dan Barna, în cadrul conferinței de presă.

La rândul său, Dacian Cioloș a confirmat că partidul nu mai poate lucra cu premierul Florin Cîțu pentru că nu mai inspiră încredere, „de două trei ori am vorbit niște lucruri și apoi le-a încălcat. Noi nu vrem să intrăm în jocurile politice interne din PNL, este problema lor. Din păcate, acolo contează mai mult bătălia internă și au luat decizia de a-l susține pe Florin Cîțu.”, a mai spus Dacian Cioloș.

Partidul urmează să depună moțiunea de cenzură, astfel că Florin Cîțu s-ar putea vedea în postura de a fi demis, întrucât din ce în ce mai mulți parlamentari se poziționează împotriva acestuia.

Citește și: Ședința a luat sfârșit: USR PLUS merge înainte cu moțiunea ce cenzură

Articolul precedentȘedința a luat sfârșit: USR PLUS merge înainte cu moțiunea ce cenzură
Articolul următorPrimarul care a fraudat alegerile, cercetat penal pentru vaccinare fictive anti-COVID!
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.