Florin Cîțu a confirmat că nu are nici cea mai mică intenție de a demisiona. Le cere, în schimb, miniștrilor USR PLUS demisia de „onoare”

La un moment dat, premierul a fost întrebat dacă a discutat cu președintele Klaud Iohannis despre evenimentele momentului. În loc să răspundă, Florin Cîțu a preferat să râdă zgomotos

Într-o recentă conferință de presă, premierul Florin Cîțu a declarat că, în opinia sa, în România, astăzi, nu ar mai exista onoare. „Când toți am ieșit în stradă împotriva lui Liviu Dragnea când și-a dat jos propriul guvern, atunci aștept o demisie de onoare din partea miniștrilor”, a spus Florin Cîțu, în conferința de presă de astăzi.

Florin Cîțu: „După 30 de ani de zile fără apă, canalizare și asfalt. Mandatul este de a negocia în coaliție, nu cu dușmanii cum fac cei de la USR”

Mai mult, premierul i-a taxat pe cei de la USR PLUS pentru că s-au aliat temporar cu AUR și PSD pentru a-l da jos pe acesta. „Eu nu cred că în România cine vine la masă la această coaliție poate să aducă la masă extremiști sau socialiști”.

Florin Cîțu a mai fost întrebat de presă dacă va beneficia de suportul liberalilor în cazul în care moțiunea va trece, întrebare la care a răspuns „Categoric”, adăugând că ar fi demonstrat „de fiecare dată că trec peste orice acuzație, pentru mine e mai important să implementăm acest program de guvernare. Sunt foarte sigur că rămân premier și după criză”, a mai declarat Florin Cîțu.

„La ora 16.00 avem o ședință de guvern foarte importantă în care se va aproba PNDL 3 care este complementar cu PNRR. Prezența la ședința de guvern arată dacă susținem sau nu dezvoltarea României”, a punctat premierul.

Citește și: AUR prinde curaj și îi cere lui Cîțu să retragă OUG-ul priving „Anghel Saligny”

Articolul precedentAUR prinde curaj și îi cere lui Cîțu să retragă OUG-ul privind „Anghel Saligny”
Articolul următorSituație inedită: Orban îl susține pe Cîțu
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.