Situație inedită: Orban îl susține pe Cîțu

„Resping categoric orice fel de speculație legată de vreo posibilă înțelegere cu PSD”, a insistat președintele PNL

Foto: Facebook Ludovic Orban

Întrebat despre poziția sa în ceea ce privește scandalul momentului, președintele PNL, Ludovic Orban a ținut să sublinieze: „Susținem premierul PNL și evident guvernul care este condus de un reprezentant PNL”. Mai mult acesta a insistat că, atât pentru el, cât și pentru restul colegilor, „nu este posibilă decât o coaliție între PNL, USR PLUS și UDMR și cu sprijinul grupului minorităților. Resping categoric orice fel de speculație legată de vreo posibilă înțelegere cu PSD. Voi fi foarte clar, PNL nu poaate să facă niciun compromis cu PSD”, a mai spus Orban. Ba mai mult, primul liberal al țării i-a urat succes la moțiune colegului și contracandidatului său, Florin Cîțu.

Ludovic Orban, sigur că va câștiga alegerile interne indiferent de rezultatul moțiunii de cenzură împotriva lui Florin Cîțu

„Eu consider că am şanse foarte mari să câştig Congresul PNL, indiferent de rezultatul moţiunii de cenzură”, a ținut să precizeze Ludovic Orban, întrebat astăzi dacă moțiunea împotriva premierului îl va ajuta să câștige alegerile interne.

„Sigur că evenimentele care se petrec pe parcursul acestei perioade pot să afecteze opțiunile unora dintre delegați. Pe de altă parte, cel puțin foarte mulți dintre posibilii delegați, că nu știm încă delegații, cel puțin delegații care au opțiunea de a mă susține pe mine, au o opțiune stabilă în materie de susținere care este dictată de considerente mai puțin de conjunctură, cât de evaluarea candidaturilor și mai ales comparația dintre mine și contracandidatul meu”, a adăugat Ludovic Orban.

Citește și: Florin Cîțu a confirmat că nu are nici cea mai mică intenție de a demisiona. Le cere, în schimb, miniștrilor USR PLUS demisia de „onoare

Articolul precedentFlorin Cîțu a confirmat că nu are nici cea mai mică intenție de a demisiona. Le cere, în schimb, miniștrilor USR PLUS demisia de „onoare”
Articolul următorGalați: Primăria renunță la simbolurile locale, în favoarea ”betoanelor”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.