Daniela Popa, pentru Clotilde Armand: „Ocupați-vă să faceți treabă în sector”

Edilul Sectorului 1 nu are „calitatea morală” să îl apostrofeze pe președintele Klaus Iohannis în privința demiterii lui Stelian Ion de la Justiție

Consilierul PSD la Primăria Sectorului 1, Daniela Popa, o trimite pe Clotilde Armand să-și facă treaba în sector și să lase politica mare pentru cei în măsură se se ocupe de asta, referindu-se la „săgețile” pe care edilul le-a trimis președintelui Klaus Iohannis, prin care a făcut o paralelă între starea nației și cea din acest sector.

„Problema nu este dl. Cîțu. Problema este dl. președinte Klaus Iohannis. Sincer, nu știu de ce nu vine președintele României astăzi în fața națiunii să explice românilor și partenerilor de guvernare de ce l-a demis pe ministrul Justiției unilateral. (…) Sper din tot sufletul că întâlnirile Dvs. de la GRIVCO să fie doar o tristă amintire pentru democrația românească și din decizia Dvs. de revocare a ministrului Justiției să nu renască un nou USL mascat pe care îl vedem foarte activ în Sectorul 1”, a scris Armand, pe pagina de Facebook.

Astfel, Daniela Popa a ținut să sublinieze faptul că la ultima şedință de consiliu local, coaliția PNL USR PLUS „a încercat să salveze aparențele în scandalul gunoaielor, mimând o dezbatere în contradictoriu, cu aceleaşi văicăreli şi victimizări”, mai mult, i-a atras atenția primarului Clotilde Armand că nu are „calitatea morală” să discute pe asemenea probleme, însă cel mai deranjant este „tonul” folosit de aceasta.

„Problema nu este USR+. Problema este «magia» cu sacii de voturi de la BES Sector 1. Ca să o parafrazez pe Armand. Mai bine ocupați-vă să faceți treabă în sector, nu pe rețele de socializare. Sigur la următoarea şedință de consiliu local vă veți «împăca» cu PNL, pe nişte funcții şi atribuții şi aşa vă vor vota toate proiectele «cu dedicație»”, a scris Daniela Popa, pe pagina sa de socializare.

Reamintim faptul că premierul Florin Cîțu l-a demis, miercuri, pe ministrul de Justiție, Stelian Ion, președintele Klaus Iohannis a luat la cunoștință și a analizat situația, iar joi a semnat decretul de revocare din funcție a lui Stelian Ion, respectiv de numire, ca interimar, a ministrului de Interne, Lucian Bode.

Daniela Popa: „Clotilde Armand, din concediu, prelungeşte starea de alertă din Sectorul 1, ca să plătim în continuare 3 firme de salubritate”

Articolul precedentPaul Stănescu intervine în scandalul „Cîțu-USR PLUS”. Premierul, „beat de putere”
Articolul următorCiolacu, supărat „ocnă” că TVR i-a anulat emisiunea