Excluderea din PSD a deputatului Cătălin Rădulescu, cunoscut mai ales ca „Mitralieră” este oficială, filiala din Pitești comunicând că acesta nu mai face parte din rândurile social democraților. Potrivit unui comunicat transmis de PSD Pitești, excluderea lui „Mitralieră” a fost o măsură solicitată de colegii acestuia și „în repetate rânduri, de electorat”. În principal, lui Rădulescu i se impută lipsa de la votul pe moțiunea de cenzură. „Anumite funcții ne obligă la responsabilitate socială şi la disciplină personală. Domnul Rădulescu, în repetate rânduri, s-a rupt de aceste reguli. S-a rupt de echipă. S-a rupt de semnalele cetăţenilor. Decizia organizaţiei PSD Piteşti este tranşantă: nu vom accepta niciodată acţiuni care denotă iresponsabilitate, neseriozitate sau duplicitate!”, se arată în comunicatul de presă.

Cumva previzibil, după această decizie, Cătălin Rădulescu și-a atacat foștii colegi, catalogându-i drept „corupți, informatorii Securităţii, analfabeţi şi agramaţi”. Aceste declarații au fost făcute pentru Adevărul.ro: „Mi-am apărat întotdeauna primarii. Am respectul primarilor din ţară. În cei opt ani de când sunt parlamentar am participat la toate acţiunile PSD-ului în prima linie. Mi-am respectat mereu partidul. Dar nu pot respecta corupţii, informatorii Securităţii, analfabeţii şi agramaţii din PSD. Fapt pentru care am ales tot timpul să fac parte dintr-o echipă de oameni intelectuali, care reprezintă partidul şi pe care electoratul PSD îi respectă”.

Rădulescu pare decis totodată să dea în judecată conducerea partidului, dar și să facă plângere penală deoarece i-au fost ignorate actele medicale care certificau că starea de sănătate nu îi permite participarea la ședința din Parlament.

Articolul precedentCorina Crețu, numită Raportor privind utilizarea eficientă a Fondului de Solidaritate al UE
Articolul următorPonta, avertisment: „Se pregătesc să facă altă achiziție de măști! Alți bani, alte mișmașuri !”