Victor Ponta are o presimțire că în viitorul apropiat se vor face achiziții dubioase și cere ajutorul – mai mult în spațiul virtual. Liderul Pro România pare ușor deranjat că nimeni nu a luat măsuri după ce a vorbit despre achizițiile de materiale de protecție la suprapreț, însă probabil continuă să posteze pe Facebook pentru a se nota că a făcut totuși ceva: a scris.

Trebuie să îi oprim!! Toată luna August am prezentat în Parlament, la televiziuni și pe rețele sociale detalii despre scandaloasa achiziție de măști făcută de Guvernul Orban/ preț DUBLU decât cel al pieței – condiții false de acordare a contractului (s-a câștigat pe criteriul livrării în 7 zile – nu s-au livrat nici după 45)!

Ludovic Orban personal a acoperit prin minciuni gravele ilegalități/ iar Președintele Iohannis a ocolit răspunsul când a fost întrebat!

Dacă în timpul altei Guvernări cineva ar fi îndrăznit să facă ilegalități atât de flagrante ar fi fost de mult cercetat penal și demis din funcție – dar la Orban și la PNL NU există lege și nici răspundere!

Acum Orban și Ministerul Sănătății se pregătesc să facă altă achiziție de măști: pentru Alegerile Locale și Generale! Alți bani, alte mișmașuri!”, scrie Ponta pe Facebook.

Articolul precedent„Mitralieră” Rădulescu se simte un om mai bun de când a fost exclus din PSD, dar amenință că le va face plângeri colegilor
Articolul următorEvaziune fiscală la videochat și muncă în folosul comunității la biserică