Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Directorul executiv al Tinder, Renate Nyborg, părăsește firma, la mai puțin de un an după ce a devenit șefa aplicației de întâlniri, arată BBC.

Decizia ei a fost una dintre numeroasele schimbări de conducere, anunțate de compania-mamă, Match Group.

Utilizatorii platformei Tinder vor observa, în timp, o serie de modificări

Astăzi anunțăm plecarea CEO-ului Tinder, Renate Nyborg. De asemenea, am făcut câteva modificări în echipa de management. Sunt încrezător că schimbările ajuta la realizarea întregului potențial al platformei”, a declarat directorul executiv al Match Group, Bernard Kim, într-o scrisoare adresată acționarilor.

Pentru moment, Kim va prelua rolul eliberat de Nyborg. Între timp, compania va căuta un director executiv permanent.

Am iubit fiecare moment din ultimii doi ani. Am lucrat cu o echipă incredibilă, axată pe magia conexiunii umane”, a transmis Nyborg într-o postare pe LinkedIn.

Match – care deține și aplicațiile de întâlniri OkCupid, Hinge și Plenty of Fish – a declarat că se așteaptă ca vânzările până la sfârșitul lunii septembrie să fie între 790 de milioane de dolari și 800 de milioane de dolari

Kim a subliniat impactul pandemiei asupra dorinței oamenilor de a începe să folosească aplicații de întâlniri. Totuși, acesta a pus accent și pe fluctuațiile valutare suferite de companie.

Deși oamenii au trecut, în general, de blocaje și au intrat într-un mod de viață mai normal, dorința lor de a încerca întâlnirile online nu a revenit la nivelurile pre-pandemie”, a declarat actualul director.

Articolul precedentAlexandru Rafila: ”Numărul deceselor va crește în 3-4 săptămâni”
Articolul următorDan Negru: ”În toți anii ăștia, am votat numai păcălici”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time