Alertă de securitate la Pentagon, în urma unor focuri de armă

Potrivit surselor, ar exista cel puțin trei răniți

Pentagonul s-a aflat, astăzi, în alertă maximă de securitate, după ce, în imediata apropiere au fost înregistrate focuri de armă. Anunțul a fost făcut de serviciile de securitate ale Departamentului Apărării al SUA, relatează AFP, citată de Hotnews.ro.

„Pentagonul este în prezent în alertă maximă din cauza unui incident la stația de tranzit”, au scris pe Twitter reprezentanții Forțelor Armate ale Statele Unite ale Americii. Mai mult, oficialii au făcut un apel către populație să evite zona în cauză.

Mai mult, menționează sursa citată anterior, postul de televiziune Wusa ar fi difuzat mai multe imagini în care se pot vedea ambulanțe și mașini aparținând poliției.

Clădirea Pentagonului a ieșit, în acest moment, din izolare. Nu se știe dacă există decedați, însă se bănuiește că, în realitate, ar fi vorba de cel puțin câțiva răniți în urma focurilor de armă. Potrivit ARLNow, cel puțin trei oameni ar fi răniți.

Un localnic a mărturisit că ar fi auzit cel puțin douăsprezece focuri de armă.

Citește și: Ce spune Marcel Ciolacu despre referendumul pentru demiterea lui Clotilde Armand

Articolul precedentMesajul badantelor pentru Guvernul României: „Să ne ofere locuri de muncă decente și nu mai plecăm!” (II)
Articolul următorTanczos Barna s-a săturat de mașini vechi, aduse din străinătate
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.