Gabriela Firea: „Nimic nu se face în București”

Fostul primar îl „taxează” pe Nicușor Dan, edilul aflat în „vacanță” în condițiile în care Capitala este sub asediul gunoaielor, șobolanilor și țânțarilor

Senatoarea Gabriela Firea consideră că nu se face nimic în Bucureștiul captiv gunoaielor și șobolanilor, mai ales de când mandatul de edil a fost preluat de Nicușor Dan. De altfel, potrivit fostului primar, opinia sa este împărtășită inclusiv de foștii aliați ai lui Dan.

„Nimic nu se face în București, nimic nu mișcă în Capitală! Nimic! Și nu o spun eu, ci foștii aliați ai actualului Primar General. Și-au dat seama și ei că-l cheamă, de fapt, NIMICușor Dan. Ar fi de râs, dar e de plâns”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a menționat și faptul că bucureștenii așteaptă certificatele de urbanism sau autorizațiile de construire de luni întregi, de când și-a preluat mandatul noul primar. „Termenul legal s-a depășit de mult, dar pe nimeni nu interesează asta. Până și foștii colaboratori ai actualului primar general s-au săturat de indolență”, a mai scris senatorul PSD, care a adăugat că un fost vicepreședinte al Asociației Salvați București, „locul unde s-a făcut celebru Dan, a depus o plângere penală la DIICOT și reclamă tocmai nerespectarea legii în Primăria Capitalei.”

Mai mult, aceasta se întreabă, retoric, ce s-ar fi întâmplat dacă în timpul mandatului său ar fi stat cu teancuri de documente pe birou, luni întregi. „Nu vreau să-mi imaginez ce era”, a concluzionat Gabriela Firea.

Firea a reacționat la vacanța lui Nicușor Dan

De altfel, într-o postare precedentă, Gabriela Firea a făcut referire și la faptul că Nicușor Dan și-a delegat unele atribuții până pe 20 august. „Să ne imaginăm că aș fi plecat în concediu 3 săptămâni, pe caniculă, fără Comandament pt situații de urgență, cu orașul plin de gunoaie, șobolani, țânțari, șantiere închise, plăți restante etc…El poate!”, a scris fostul edil al Capitalei.

Pe 30 iulie, Nicuşor Dan şi-a delegat atribuţiile către administratorul public Diana Pungă, pentru perioada 2 – 20 august, „în domeniile: resurse umane, investiţii, achiziţii, cultură, ordine publică, eproiecte cu finanţare externă, precum şi coordonarea activităţii de resurse umane a Administraţiei Străzilor Bucureşti”, conform documentului consultat de News.ro.

Însă acest fapt nu l-a împiedicat pe Nicușor Dan să participe, luni, la ședința de Consiliu General.

Gabriela Firea: „România, țara în care doar morții sunt vinovați”

Articolul precedentMarius Bodea (USR PLUS) pune presiune pe ministrul Drulă
Articolul următorPSD a făcut ce a promis. A atacat HG ce limitează numărul participanților la proteste