Nicusor Dan - Foto Facebook

Liberalul Cristian Bușoi lansează un atac la adresa edilului general al Capitalei, Nicușor Dan, pe care îl consideră lipsit de viziune.

Deputat în Parlamentul European, dar și vicepreședinte al PNL, Bușoi pare că dă un semnal din partea liberalilor pentru candidatul susținut cândva în campania electorală din 2020.

Sau cel puțin în mediul on-line, unde europarlamentarul PNL atrage atenția că Nicușor Dan a ținut dezvoltarea Bucureștiului pe loc, că a blocat investiții și că în general deciziile acestuia sunt cel puțin îndoilenice.

Nicușor Dan inventează diverse conspirații pentru a-și justifica neputința și lipsa de viziune. După ani întregi în care a reușit să blocheze orașul, să lase oamenii fără apă caldă și fără soluții pentru traficul din Capitală, primarul fără viziune creează false dezbateri.

Dacă ar înțelege administrație, ar realiza că blocarea dezvoltării duce și la stoparea spațiilor verzi, la crearea unor noi parcuri. Un oraș ținut pe loc nu progresează și pune în pericol și mediul.

Traficul blocat pune în pericol mediul, sunt mai multe noxe, situația critică a RADET pune în pericol mediul, apa caldă care se scurge în pământ, iar blocarea investitorilor face imposibilă construirea unor noi spații verzi.

Acestea sunt problemele reale, nu invențiile lui Nicușor Dan, care spune că actuala Coaliție nu vrea spații verzi. Primarul general a devenit un politician mincinos și asta doar pentru a-și justifica neputința”, scrie Bușoi pe Facebook.

Bușoi pare să răspundă astfel tot unei postări pe Facebook, în care Nicușor Dan critica un vot al parlamentarilor legat de legea spațiilor verzi:

Sute de hectare de spațiu verde din București pot să dispară dacă Parlamentul modifică azi legea spațiilor verzi: bucăți de parcuri (Tineretului, Herăstrău, Plumbuita, etc.), spații verzi de lângă blocuri, maluri de lac, spații verzi din zone protejate (Modrogan 1, Kiseleff 45, Primăverii 1, etc).

Sunt dezvoltatori care au cumpărat știind că e spațiu verde, au încercat să construiască și instanțele i-au oprit. Proiectul de azi spune că dacă nu sunt expropriați în 12 luni pot să construiască. Dar primăria nu are 4-5 miliarde de euro ca să-i exproprieze”.

N-au trecut decât cinci zile de la postarea lui Nicușor Dan, posibil ca Bușoi să fi fost ocupat în activitatea sa.

Articolul precedentTârgu Mureș iese, în sfîrșit, de sub stăpânirea gunoaielor
Articolul următorAdriana Săftoiu, ipoteză după demisia șefului SRI: „Fie ești promovat într-o altă funcție, fie ești în zona unde nu prea mai ai vreun rol”