Sursa: Facebook

Deși încă nu s-a tras linie peste alegerile locale și europarlamentare care se vor desfășura în mai puțin de o săptămână, deja grijile tuturor par a fi alegerile prezidențiale.

Alegeri prezidențiale unde se pune problema atât ce se va decide la nivelul coaliției PSD&PNL privind susținerea unui candidat comun, precum și data la care se vor desfășura acestea.

Iar președintele PNL Nicolae Ciucă pare a avea răspuns pentru toate întrebările. Cel puțin momentan, Ciucă a asigurat că alegerile prezidențiale se vor desfășura conform calendarului stabilit, în toamnă și, cel mai sigur, partidul pe care îl conduce va avea propriul candidat.

Rămân în septembrie, aşa cum au fost anunţate. Am închis cu decizia să avem alegerile prezidenţiale în septembrie”, a spus Nicolae Ciucă într-o emisiune la Digi 24, citat de B1 TV.

Cât privește viitorul prezidențiabil, deși se pune problema că PNL nu ar mai avea aceeași susținere din partea alegătorilor, Ciucă se arată încrezător: „Nu toţi cei care au fost clasaţi primii în sondaje au câştigat alegerile. Nu cred să fi fost unul în top la sondaje şi să fi câştigat. Este o chestiune de dinamică”, consideră acesta. Și, în acest context, decizia privind candidatul pare a fi una singură:

Este aproape clar pentru toată lumea că PNL va avea candidat. În acest moment, aşa cum arată lucrurile în acest moment, vom avea fiecare candidat. Şi este normal să fie aşa”, a mai afirmat Ciucă.

Articolul precedentCiolacu, despre cartea pe care o lansează Ciucă: „Am alte priorități”
Articolul următorBĂI NAE, TOCMAI ĂSTA ȚI-A TRAS-O?!