Captură video: Facebook/Marcel Ciolacu
Captură video: Facebook/Marcel Ciolacu

Pur întâmplător, liderul PNL Nicolae Ciucă își lansează o carte autobiografică în acest an plin de alegeri electorale, însă președintele partidului de coaliție, Marcel Ciolacu, nu este interesat de acest volum.

Ciolacu a fost chestionat ieri privind interesul pe care i-l stârnește cartea semnată de Ciucă, însă nu a părut prea nerăbdător să răsfoiască măcar paginile volumului care urmează a vedea lumina tiparului în această lună.

Sigur nu”, a răspuns premierul PSD, citat de Știri pe Surse, întrebat fiind dacă este curios să citească proaspăta carte a liderului PNL, menționând totodată că „am alte priorități”.

Marcel Ciolacu nu a respins însă ideea ca, la un moment dat, să se apuce (și) de citit, detaliind însă, conform aceleiași surse, că programul său actual nu îi permite să aibă astfel de îndeletniciri… intelectuale:

O să vă invit odată să vedeți echipa de lucru pe economic să vedeți cam câte informații mi se dau pe zona economică în fiecare zi cu care plec acasă. Cred că asta e prioritatea. La pensie vom vedea ce vom face”, a explicat Ciolacu.

Liderul PNL Nicolae Ciucă a anunțat pe propriul site că urmează exemplul altor președinți de partid și își lansează o carte autobiografică – „Un ostaș în slujba țării”, „pentru că s-a vorbit mult despre faptul că “nu sunt din filmul acesta”, al politicii românești”.

Articolul precedentInformare Publică: Lipsă apă în zona de Est a orașului Năvodari
Articolul următorCiucă și alegerile prezidențiale: „Este aproape clar pentru toată lumea că PNL va avea candidat”