Sursa: pixabay.com

Trei… domni și toți trei. Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă nu scapă nemarcată ziua de astăzi, când micuții români sărbătoresc copilăria.

Pe 1 iunie este Ziua Internațională a Copilului, ocazie cu care politicienii au de transmis mesaje și urări de bine, cei trei de mai sus întrecându-se în a posta urări pe Facebook.

Mai ales în acest an, când sunt alegeri – cele locale și europarlamentare chiar bat la ușă. Și, probabil, până pe seară vor fi și câteva băi de mulțime și vor fi îmbrățișați copii în turneul electoral al candidaților.

Primul care a deschis Facebookul a fost liderul PNL Nicolae Ciucă: „Copiii sunt șansa fiecare națiuni la un viitor mai bun. Și în politică, dar și pe plan personal, obiectivul final trebuie să fie unul singur: ca generațiile viitoare să aibă parte de mai mult decât am avut noi.

De 1 iunie, le doresc celor mici zile cât mai fericite, spor la învățătură și să privească încrezători spre viitor. La mulți ani copiilor României!”, a scris acesta, însoțind mesajul de o poză cu copii, la care au fost adăugate însemnele PNL.

În ceea ce îl privește pe Klaus Iohannis, șeful statului s-a limitat în a posta un mesaj scris: „Celebrăm astăzi bucuria, inocența și curiozitatea neîngrădită, care definesc universul magic al copilăriei.

Dragi copii, pe 1 Iunie sărbătorim nu doar minunata voastră existență, ci și dreptul la un viitor plin de speranță. Să vă urmați mereu visurile cu mult curaj și să păstrați în inimă puritatea care face lumea un loc mai bun și mai frumos! La mulți ani!”.

Și liderul PSD Marcel Ciolacu a găsit câteva minute pentru a posta un mesaj, însoțit de o fotografie care îl înfățișează ținând în brațe un copil: „La mulți ani, dragi copii! Voi sunteți bucuria și echilibrul nostru. Profitați de copilărie, jucați-vă, învățați, experimentați și iubiți-vă părinții și bunicii!”.

Articolul precedentMarș pentru Păduri, astăzi, în Iași: „Dacă acționăm repede, atunci putem păstra moștenirea naturală a județului nostru”
Articolul următorApa potabilă va fi sistată, în urma unei intervenții care va avea loc la Stația de Pompare Călărași