Strangere semnaturi Popescu Piedone - Foto Ziarul de Investigatii - zin.ro

Lucrările de reabilitare începute în Parcul Sebastian din Rahova – Sectorul 5 al Capitalei – vor fi terminate câte de curând.

Anunțul a fost făcut de primarul Cristian Popescu Piedone, care a mărturisit că și-ar fi dorit ca acest parc să fie deschis mai devreme.

Cu toate acestea, Popescu Piedone a explicat faptul că Parcul Sebastian se va deschide săptămâna aceasta, de Ziua Învățătorului. În primăvară, Parcul Sebastian a intrat în refacere totală.

Din prima zi de mandat, am zis că îl fac așa cum își doresc cetățenii care m-au ales: emblema verde a Sectorului 5! Când am avut bănuți în buget și îmi permiteam financiar să încep lucrările, m-au luat… NEVINOVAT!

Anul trecut am revenit la jumătatea lui… N-am mai avut nici timp și nici bani! Acum, mai este puțin și gata:
PARCUL SEBASTIAN VA FI MÂNDRIE ȘI O MARE BUCURIE!
”, spunea edilul, la acel moment. Ulterior, lucrările au avansat, iar ieri a venit și marele anunț:

Știu că am promis că Parcul Sebastian se va deschide de Ziua Copilului. Din motive ce nu țin de noi, am amânat momentul cu câteva zile. Miercuri, 5 iunie, ora 18.00, de Ziua Învățătorului, redeschidem Parcul Sebastian! Vă aștept cu drag!”, a scris Popescu Piedone pe Facebook.

În postarea respectivă, edilul detalia și că în Sectorul 5 a demarat „o acțiune amplă de salubrizare și igienizare a străzilor secundare”:

Operatorii societății Salubrizare se ocupă, zilele acestea, de curățarea și spălarea străzilor, chiar și în spatele blocurilor.
Am făcut o vizită și în Parcul Sebastian, unde se lucrează la foc continuu și în weekend.

Le-am mulțumit angajaților care au venit la muncă de 1 iunie, pentru a ne ajuta să finalizăm parcul până miercuri. Ei, furnicuțele din spate, care de cele mai multe ori nu se văd, sunt cei care fac ca imposibilul să devină posibil! Vă mulțumesc, oameni buni! Dumnezeu să vă răsplătească truda!”.

Articolul precedentBĂI NAE, TOCMAI ĂSTA ȚI-A TRAS-O?!
Articolul următorFoste și actuale cadre ale MAI, implicate într-un dosar de trafic de migranți