Ponta îl ironizează pe fostul lider PSD: „Toată lumea bugetară a trăit din salariile mărite de Dragnea, care mai stă o perioadă la facultate”

„Lumea privată a trăit de la Ponta”, sugerează fostul premier

Cu toate că niciunul dintre ei nu este dispus să recunoască, Victor Ponta și Liviu Dragnea au foarte multe lucruri în comun. În primul rând, amândoi au fost, la un moment dat, liderii celui mai mare partid social democrat din România. În al doilea rând, cei doi au, de asemenea, în comun faptul că nu agrează unul pe celălalt. Cu toate astea, există și diferențe. De vreme ce Victor Ponta nu a stat nicio zi la închisoare pentru vreo faptă de corupție, Liviu Dragnea și-a ispășit deja o bună parte din condamnarea primită în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, două alte dosare stând la rând. Mai mult, potrivit lui Ponta, lumea bugetară ar trebui să-i mulțumescă lui Dragnea, întrucât, pe vremea lui, salariile acestora au crescut cu nemiluita, de vreme ce lumea privată îl are drept salvator chiar pe el, sugerând că în perioada în care ocupat funcția de premier, ar fi acordat beneficii sectorului privat.

„Lumea privată a trăit de la Ponta”

„Eu am o singură grijă să nu umble la Codul Fiscal din 2015, ăla pe care mă înjurau liberalii să nu îl adopt. În ultimii 5-6 ani, toată lumea privată a trăit din faptul că s-au mai luat niște măsuri fiscale. Vreți să vă mai zic ceva? Toată lumea bugetară a trăit din salariile mărite de Dragnea, care mai stă o perioadă la facultate. Lumea bugetară a trăit de la Dragnea, lumea privată a trăit de la Ponta.”, a declarat Victor Ponta, la România TV, în emisiunea moderată de Victor Ciutacu.

Cu toate astea, nici Victor Ponta nu a fost lipsit de scandaluri politice în ultima vreme, cu toate că, cel puțin teoretic, acesta nu mai face parte din rândul politicienilor cu drept de decizie pentru țară. Un ultim scandal este cel legat de gecile de campanie achiziționate de PRO România, în valoare de 2 milioane de dolari.

Senatul a votat: toți cei condamnați pentru acte de corupție, nu vor mai primi pensii speciale

Articolul precedentKelemen Hunor, optimist: crede că actualul Guvern are șanse să se mențină și după acest mandat
Articolul următorEuroparlamentarul Negrescu, avertizare: „Furtul din bani europeni conduce la suspendarea fondurilor pentru România”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.