Marcel Ciolacu

Cu toate că discursul președintelui, Klaus Iohannis a fost unul destul de clar, Marcel Ciolacu pare să se facă că nu înțelege. În cursul zilei de astăzi, președintele a făcut, din nou, o serie de declarații. Printre altele, acesta a vorbit despre corectarea legilor justiției, legi ce au creat haos, încă de la înființarea lor, pe vremea lui Dragnea. După cum știm, acestea au fost motivul principal al protestelor cu repetiție, culminând cu fatidica dată de 10 august 2018.

„Presedintele nu a iesit sa spuna in detaliu la ce se refera. Codurile Penale nu au fost modificate. De cate ori face guvernul o tampenie, Presedintele iese cu o declaratie sa acopere. In acest moment Liviu Dragnea este in inchisoare, deci toate modificarile nu au ajutat niciun PSD-ist sa nu intre la inchisoare, sunt minciuni sa ajute guvernul Orban”, a declarat Marcel Ciolacu.

”Este nevoie de un pas hotărât și curajos. Guvernul va veni cu inițiativă legislativă pentru a repara Legile Justiției. Trebuie să ducem la bun sfârșit, dragi români, ceea ce am început acum un an de zile, la Referendum, când am oprit această măcelărire a Legilor Justiției. Dar ele sunt în funcțiune și sunt imperfecte. Trebuie continuată această procedură. Am urmărit, poate și dumneavoastră ați văzut, în spațiul public a început o discuție ciudată. În PSD și între PSD și sateliții PSD, încep să își plătească polițe. Au fost câteva așa-numite dezvăluiri din perioada când PSD a atacat violent justiția, când PSD a atacat violent legile justiției. Și eu am reușit să duc legile la Curtea Constituțională, Parlamentul a reușit, în special PNL și cu alte partide democratice, să oprească o parte din aceste modificări, dar cert este că cel mai important pas a fost făcut de români.”, a declarat Klaus Iohannis.

Declarațiile lui Marcel Ciolacu, cu privire la cele ale lui Klaus Iohannis:

Articolul precedentPolitiști Locali din Constanța, prinși cu lucrătoarea sexuală în mașină
Articolul următorAmbulanțierii din Olt dau Statul în judecată, însă acuză că sunt presați să renunțe la proces
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.