O înregistrare postată pe canalul YouTube îi înfățișează pe niște polițiști locali din Municipiul Costanța, în timp ce opreau mașina și luau cu ei o lucrătoare sexuală. Întâmplarea a avut loc în noaptea dintre 31 mai și 1 iunie, când o mașină de poliție aparținând localei a fost văzută oprind pe Bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. Se pare că existența unui sistem GPS nu i-a făcut pe aceștia să se gândească de două ori înainte să comită o asemenea faptă.

Cu toate astea, agenții au susținut faptul că în momentul respectiv se aflau în „exercițiu funcțiunii” (orice ar însemna asta), iar o anchetă va stabili dacă ceea ce se poate vedea în înregistrare constituie o abatere de la îndatoririle locului de muncă, ori vorbim despre o simplă neînțelegere.

„Autoturismul înmatriculat B-92-RLO, aparținând Poliției Locale Constanța, s-a aflat pe bd Aurel Vlaicu, pe 1 iunie 2020, la ora 1.41, și a staționat 20 de secunde.”, spune un extras din informarea Poliției Locale, cu privire la acest eveniment.

Toate detaliile vor fi stabilite în momentul în care se va încheia cercetarea. Tot atunci vom avea parte și detalii suplimentare în ceea ce privește ancheta și deciziile ulterioare luate.

“La finalul cercetării, va fi dat un comunicat de presă”, a precizat Adriana Deoancă, ofițerul de presă al Primăriei Constanța, cea în subordinea căreia funcționează Poliția Locală.

Articolul precedentCiolacu promite că PSD se va ocupa de haosul din administrațiile publice
Articolul următorCiolacu: „De câte ori face guvernul o tâmpenie, Președintele iese cu o declarație să acopere”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.