Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Doi brașoveni, soţ şi soţie, au fost arestaţi preventiv, ei fiind acuzați de către procurori că şi-ar fi agresat sexual  de mai multe ori copilul, încă de când acesta împlinise un an. Cei doi au devenit părinţi în urmă cu trei ani. După ce copilul lor a împlinit vârsta de un an, părinţii au început să abuzeze sexual de el. Mama era cea care agresa sexual copilul, în timp ce tatăl filma tot ceea ce se petrecea, cu ajutorul telefonului mobil.

Bărbatul și-a reclamat soţia la Poliție

Ororile au avut loc timp de doi ani, totul  ajungând în atenţia oamenilor legii după ce tatăl  s-a dus la Poliție ca să arate imaginile în care se vedea modul în care mama îl abuza pe copil.  Bărbatul dorea să divorţeze de femeie. Bărbatul a dorit să o compromită pe soţia lui, dar nu planul nu i-a reușit. Procurorii au cerut arestarea celor doi soți,  pe care îi consideră la fel de vinovaţi. Direcţia pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Braşov a cerut decăderea lor din drepturile părinteşti.  Băiatul în vârstă de 3 ani a ajuns în plasament la un asistent maternal profesionist.

 Potrivit psihologilor, cei doi părinți suferă de deviaţii psihice şi comportamente sexuale aberante

„Nu putem vorbi despre o plăcere fiziologică, vorbim despre o plăcere bolnavă în care părintele închide în mintea lui satisfacţii sexuale într-o intimitate deplină. Ei se şi filmau. Aici deja discutăm despre imaginaţie, creativitate, fetish-urile care pot apărea şi probabil vorbim despre deviaţie psihică aici”,  este de părere psihologul Gabriel Bibire.

Specialiştii cred că băiatul nu va avea un comportament deviant în viitor, acest lucru datorită vârstei mici la care a fost supus agresiunilor sexuale.

Studiu: Tinerii din Iași sunt cei mai fericiți din România

Articolul precedent Studiu: Tinerii din Iași sunt cei mai fericiți din România
Articolul următorZelenski, despre sutele de copii uciși în război: ”Pentru ce? Cu ce au ameninţat aceşti copii statul rus?”