Ciucu, luat „la mișto” de un polițist de la Brigada Rutieră a Capitalei

„Absolut rușinos serviciul Brigăzii Rutiere din București!”, a exclamat edilul Sectorului 6, pe Facebook

Sursa Foto: Facebook

Edilul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a povestit cum i s-a râs în nas, în momentul în care a sunat la dispeceratul Brigăzii Rutiere a Capitalei, pentru a reclama o cursă ilegală de mașini, „din categoria Lamborghini”. „Absolut rușinos serviciul Brigăzii Rutiere din București! Chiar dacă sunt primar, dacă e vreo neregulă în orașul acesta și chiar dacă nu este în Sectorul 6, mi se pare normal să umblu cu papucii de cetățean și să semnalez când ceva nu este în regulă. Sun la telefonul de serviciu, nu direct la ministru”, a scris Ciprian Ciucu, pe Facebook.

Primarul Ciucu a raportat incidentul ca un cetățean, nu ca un primar

Potrivit relatărilor, o plimbare cu familia prin Centrul Bucureștiului l-a dus pe edil inclusiv pe lângă Guvern, dar și pe Bulevardul Aviatorilor, unde a remarcat o cursă de mașini din „categoria Lamborghini”. „Motoare turate la maxim, viteze foarte mari de peste 150 km”, a completat Ciucu.

Theodor Paleologu: „Patologia puterii afectează pe toată lumea”

„Moment în care, na, zic să sun la Brigada Rutieră București să le spun oamenilor să știe, am zis ca ajut”. Însă cum socoteala de acasă nu se prea potrivește cu cea din târg, tot potrivit relatărilor acestuia, Ciprian Ciucu s-ar fi izbit de ironia polițistului, fiind întrebat de unde știe cu cât turau motoarele respectivelor mașini și dacă are radar.

Rezultatul a fost că ofițerului de serviciu, pe care l-am deranjat de Paște, a fost să mă ia la mișto.

Ciprian Ciucu

În concluzie, primarul Sectorului 6 a anunțat că marți, în prima zi de lucru, va face o plângere administrativă, întrucât deține înregistrarea apelului. În plus, acesta i-a sfătuit pe locuitorii Sectorului 6 să nu toloreze astfel de reacții din partea polițiștilor locali, cei care îi sunt primarului în subordine, iar dacă totuși acest lucru se întâmplă, să fie raporat. „Vreau să știu”, a conchis Ciucu.

Articolul precedentPrima zi din luna mai, sinonimă cu prima zi a gunoiului estival
Articolul următorRomânul cumpără, pentru a arunca, după: jumătate din mâncarea de Paște ajunge la gunoi
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.