Zi de zi Mureș

Un copil de 5 ani, din județul Mureș, a fost împușcat mortal de fratele său, în vârstă de 8 ani, cu arma unui angajat de la Ocolul Silvic. Tragedia s-a petrecut la un picnic, unde se aflau mai multe familii, printre care și familia celor doi copii.

Potrivit Poliției, tragicul eveniment a avut loc, după orele prânzului, când poliţiştii au fost sesizaţi prin Apel 112, cu privire la faptul că, la marginea unei păduri dintre localităţile Pănet şi Mădăraş. „Un minor ar fi fost împuşcat cu o armă cu aer comprimat, fiind în stare de inconştienţă. La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş în vederea efectuării de cercetări şi stabilirii situaţiei de fapt. Din primele cercetări efectuate, a reieşit faptul că un minor, de 8 ani, în timp ce se afla, cu familia şi alte persoane, la o cabană situată între localităţile Pănet şi Mădăraş, ar fi manevrat o armă neletală, cu aer comprimat, care ar fi fost lăsată nesupravegheată, şi l-ar fi rănit în mod accidental pe fratele acestuia, de 5 ani. Echipajul medical aflat la faţa locului i-a acordat îngrijiri medicale de specialitate, însă, din nefericire, a fost declarat decesul minorului”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, relatează presa locală.

Din primele date ale anchetatorilor, arma este deținută în mod legal, de un bărbat, de 49 de ani. Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment. În acest moment, se consideră că bărbatul nu ar fi respectat regimului armelor și munițiilor.

Constanța: Minore crescute în condiții mizere și abuzate sexual

Articolul precedentLudovic Orban le mulțumește jurnaliștilor, de ziua lor
Articolul următorAglomerația din minivacanță, un risc asumat