Ludovic Orban le mulțumește jurnaliștilor, de ziua lor

În data de 3 mai este sărbătorită Ziua Mondială a Libertăţii Presei, iar în acest ultim an misiunea jurnaliștilor a fost una dificilă, fiind deopotrivă huliți sau aprobați

Președintele PNL, Ludovic Orban le-a mulțumit jurnaliștilor, care în ultimul an, unul pandemic au avut o misiune dificilă, aceea de a transmite știri cât mai clare despre ceea ce înseamnă pandemia, dar și despre campania de vaccinare. Aceștia au fost, deopotrivă, huliți sau felicitați pentru modul în care și-au făcut datoria.

„Le mulțumesc astăzi, cu ocazia Zilei Mondiale a libertății presei, tuturor jurnaliștilor care, de mai bine de un an de zile au ajutat la informarea corectă privind evoluția epidemiei cu noul coronavirus și, prin exemplele date, au ajutat ca populația să respecte măsurile autorităților.

Le transmit respectul meu, pentru munca făcută cu pasiune și profesionalism, uneori cu riscul de a se îmbolnăvi, în interesul public și pentru apărarea sănătății românilor”, a scris Ludovic Orban, pe pagina sa de Facebook.

Orban, premier în pandemie

Fostul premier, ce a guvernat într-o perioadă cu restricții, ce nu au fost pe placul multora, fie români simpli, fie adversari politici, a reamintit că libertatea de exprimare este un drept garantat de Constitiție.

„Libertatea de exprimare și libertatea presei reprezintă un drept garantat de Constituție și o garanţie a democrației din țara noastră.  Le urez tuturor reprezentanților mass-media succes în misiunea lor de a informa corect”, a concluzionat Ludovic Orban.

Cîțu, despre libertatea presei, „vitală acum”, în pandemie

Articolul precedentÎPS Teodosie exclude intrarea sa în politică
Articolul următorDosar penal pentru nerespectarea regimului armelor