Parlamentarul Iulian Bulai (USR PLUS) s-a revoltat împotriva protestatarilor din toată țara, cei declarați împotrivă măsurilor de restricție aplicate în țara noastră, amintind de evenimentele din zilele de duminică și luni când s-a scandat „jos pandemia” în timp ce se făceau adevărate „focuri de tabără” întreținute de măștile de protecție din dotare.

Iulian Bulai promite să își facă curățenie în lista de prieteni de pe Facebook

„Ambii părinţi ai unui amic au murit de Covid-19. Săptămâna aceasta. În judeţul Neamţ. Nu e de glumă. E o chestiune de viaţă şi de moarte.”, a spus Iulian Bulai aseară, pe Facebook, adăugând că are intenția de a se „despărți” de toți prietenii de pe rețeaua socială „care iau în derâdere existenţa acestui virus, care cred că totul este o conspiraţie, care protestează ca să plece pandemia, sau care dau foc la măşti pe stradă!”.

Amenzi noi și percheziții, în urma protestelor violente de luni, din Capitală

Reamintim că astăzi s-a anunțat reluarea protestelor, unul dintre promotorii și susținătorii acestora fiind chiar anti-vaccinista Olivia Steer, cunoscută publicului larg pentru opiniile sale ieșite din tiparele… obișnuitului.

„Nu viaţa unor oameni de pe alte continente sau din alte ţări. Ci a celor de lângă noi. Prieteni. Familie. Apropiaţi. Prin solidaritate, nu prin egoism, vom ieşi din aceste momente teribile care ne tulbură pe toţi!”, a mai spus Iulian Bulai, președintele al Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă.

Articolul precedentAmenzi noi și percheziții, în urma protestelor violente de luni, din Capitală
Articolul următorPfizer și Comirnaty, două denumiri ale aceluiași vaccin
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.