Poliția Capitalei, împreună cu Parchetul Sectorului 3 au anunțat noi amezi pentru unii dintre participanții la protestele de duminică și luni, cele care s-au lăsat cu violențe. De asemenea, potrivit aceluiași anunț, organele de ordine au pus în aplicare, în această dimineață, 24 de mandate de percheziție domiciliară, atât în București, cât și în județele Giurgiu, Ilfov și Prahova. Mandatele de aducere se referă la violențele din cadrul protestelor de duminică și luni seara, de la Piața Unirii, relatează Hotnews.ro.

22 de persoane au fost identificate și vor fi aduse pentru audieri

Ca rezultat al perchezițiilor, au fost identificate în prealabil 22 de persoane care ar fi participat la distrugerile din zilele de duminică și luni. În plus, ar fi fost ridicate mai multe obiecte pentru a fi analizate. Printre acestea s-au aflat și materiale pirotehnice, au mai spus reprezentanții Poliției Capitalei.

De ce lockdown-ul nu e o soluție? Arafat vine cu explicații

La acțiune au participat și Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, Direcția Generală de Jandarmerie a Municipiului București și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei. Cercetările se vor muta la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Articolul precedentDe ce lockdown-ul nu e o soluție? Arafat vine cu explicații
Articolul următorBulai nu mai vrea să audă de cei care strigă „Jos pandemia!”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.