Aurelia Surulescu, social democrata care s-a îmbogățit din salariul de la stat

În paralel, în cadrul partidului, Surulescu este vicepreședintele Organizației Femeilor Social Democrate din Sectorul 6, vicepreședinte PSD filiala Sector 6, însă și vicepreședinta Organizației Femeilor Social Democrate (central)

Aurelia Surulescu, membru al Consiliului de Administrație al Autorității Rutiere Române și șef la serviciul Administrativ, Corespondenţă, Arhivă și Transport din ARR (Autoritatea Rutieră Română) – venituri colosale, obținute de la stat. Potrivit Digi21, aceasta ar fi câștigat, în anul 2019, aproximativ 1 milion de lei, echivalentul aproximativ a 18.000 de euro/lună. În concluzie, aproximativ 51 de salarii minime, în 12 luni, sumă care depășește cu câteva zeci de mii de euro bune inclusiv veniturile obținute de la stat de Klaus Iohannis.

Aurelia Surulescu, de la viceșefia Organizației Femeilor Social Democrate, la șefia ARR

Înainte să devină unul dintre cei mai bine plătiți oameni din țară (de la stat), Aurelia Surulescu a fost, printre altele, prelucrătoare prin așchiere, dactilografă și documentaristă în cadrul unui spital, având la bază un liceu industrial, o școală medicală și o diplomă de master obținută la facultatea Biotera, cu specializarea „securitate și terorism”. Drumul spre succes i-a fost marcat de ocuparea funcției de șefă de comunicare, la Primăria Sectorului 6. În 2012 ajungea la Autoritatea Rutieră Română (ARR).

În paralel, în cadrul partidului, Surulescu este vicepreședintele Organizației Femeilor Social Democrate din Sectorul 6, vicepreședinte PSD filiala Sector 6, însă și vicepreședinta Organizației Femeilor Social Democrate (central).

Sursă: Digi24

Astfel, potrivit declarației de avere aferente 2019, Aurelia Surulescu ar fi încasat suma de 714.000 lei de la Autoritatea Rutieră Română, la care se adaugă indemnizația de președinte și membru al Consiliului de Administrație – în jur de 160.000 lei. În plus, remarcăm inclusiv „calitatea” de „evaluator competențe profesionale”, în cadrul ARR, de unde aceasta a mai băgat în buzunar încă vreo 144.000 lei.

Autoritatea Rutieră Română, locul unde, în general, se refugiază cei fără experiență

Ultimii ani, în cadrul Autorității Rutiere Române, au fost marcați de puneri în funcție pe linie de partid, partidul fiind una dintre puținele „calități” ce îi recomandă pe „aleși”. Printre numele celor aleși „pe sprânceană” îl menționăm, conform sursei citate anterior, pe Mihai Alecu, fiul primarului social democrat din localitatea Odobești.

Articolul precedentPrimăria Sectorului 5 retrage măștile neconforme din școli
Articolul următorLiberalul Florin Roman e nemulțumit că miniștrii Voiculescu și Ghinea postează prea mult pe Facebook
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.