Foto: Facebook

Nu doar opoziția din Parlament e cu ochii ațintiți către miniștrii cabinetului Cîțu, ci chiar o parte dintre membrii din coaliție. Azi, deputatul PNL de Alba, Florin Roman, s-a arătat nemulțumit că Vlad Voiculescu (Sănătate) și Cristian Ghinea (Fonduri Europene) stau cam mult pe Facebook, când au atâtea de făcut.

Așa că, strict, deputatul Roman scrie pe Facebook că cei doi miniștri USR-PLUS ar trebui să mai lase această rețea de socializare și să facă treabă, respectiv să tragă toate sforile astfel încât să fie posibilă atragerea de fonduri pentru reabilitarea spitalelor din țară. Ba, mai mult decât atât, Florin Roman consideră că cei doi miniștri ar trebui să fie mai puțin vocali și să nu mai aducă vorba despre „greaua moștenire”.

Dacă domnul Voiculescu nu vrea să se mai simtă ca în Ziua Cârtiței, îl sfătuiesc să îl tragă aproape pe colegul dânsului, domnul Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, și să se apuce de treabă.
Nu mai avem timp de pierdut cu ștampile aruncate pe pereți, căutat prin sertare, umblat cu foto/video după noi. Gata domnilor, suflecați mânecile și la treabă!
Lăsați și greaua moștenire, lăsați și noua moștenire…eu mă simt în Ziua Cârtiței când aud mereu aceeași placă.
Fiți bărbați și oameni politici adevărați, treceți la decizii, asumări, la MUNCĂ!
Solicit public ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, dar mai ales ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, alocarea a 50 de milioane de euro din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), care înseamnă finanţări de reforme!
Acești bani sunt vitali pentru dotarea spitalelor din România cu instalații de detectare și stingere a incendiilor și tot ce mai e nevoie!
Avem doar de câștigat dacă se va reuși creșterea ratei de absorbție a fondurilor europene.
Cum ne organizăm noi sistemul pentru absorbția acestor fonduri europene este EXCLUSIV decizia noastră.
Hai cu acțiunea și mai puțin cu Facebook-ul!
”, este sfatul liberalului.

Articolul precedentAurelia Surulescu, social democrata care s-a îmbogățit din salariul de la stat
Articolul următorPNL S1 se revoltă: administrarea sectorului pare să fie doar o joacă pentru doamna primar