subventii partide
indemnizație

În încercarea de a scăpa de o sancțiune contravențională mituind polițiștii, un bărbat de 60 de ani din județul Dolj a fost protagonistul unui flagrant și a pățit-o mai rău. Bărbatul a fost pus sub control judiciar de procurori și este urmărit penal pentru dare de mită. Inițial, cazul doljeanului nu era foarte grav: fusese tras pe dreapta după ce fusese surprins conducând cu 92 km/oră. Vineri, când s-a întâmplat fapta, bărbatul s-a tot rugat de polițiști să accepte o mică atenție ca să uite de amendă, însă oamenii legii și-au anunțat superiorii.

În fapt, în jurul orei 18.30, echipajul de poliţie rutieră format din doi agenți de poliție din cadrul I.P.J. Dolj – Poliţia Oraş Filiaşi, compartimentul rutier, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit în trafic, pe DE 70, în oraşul Filiaşi, jud. Dolj, un bărbat care conducea un autoturism cu viteza de 92 km/oră, iar pentru a nu i se întocmi procesul verbal de constatare a contravenţiei cu aplicarea unei amenzi de 1.300 lei, precum şi a sancţiunii complementare prevăzută cu 6 puncte de penalizare, a dat celor doi agenţi de poliţie o sumă de bani.

Agenţii de poliţie au refuzat categoric şi au anunţat şeful ierarhic, precum şi D.G.A. – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, continuând să întomească actele de constatare a contravenţiei.

Ca urmare a sesizării, conducătorul auto a fost prins în flagrant imediat după ce a dat o sumă de bani agenţilor de poliţie. În cauză, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus cercetarea sub control judiciar a inculpatului pe o perioadă de 60 de zile”, se arată într-un comunicat al DGA.

Articolul precedentMoțiunea PSD, citită în Parlament
Articolul următorOrban neagă un blat cu PSD și promite că PNL va merge înainte