Vot Parlament

PSD încearcă să îi convingă pe parlamentari că Guvernul Orban trebuie să plece, textul moțiunii de cenzură iniiat de formațiune și susținut de UDMR fiind deja citit la această oră în plenul reunit. Cel care dă citire documentului este deputatul PSD Daniel Suciu. Chiar dacă pentru a demite Guvernul Orban sunt necesare 233 de voturi, Marcel Ciolacu spune că mai au nevoie de un singur vot pentru ca moțiunea să treacă.

Potrivit Mediafax, moțiunea „Guvernul Orban/PNL- privatizarea democrației românești”, face vorbire de încălcarea principiilor democratice, prin asumarea răspunderii pe alegerea primarilor în două tururi.

Pe de altă parte, liderul USR a anunțat că formațiunea nu a fost convinsă de faptul că Guvernul Orban trebuie să plece. „Nu votăm moţiunea de cenzură şi votul va fi la vedere. Este o decizie clară a USR”, a spus Dan Barna în Parlament, la finalul unei şedinţe a grupurilor USR.

Articolul precedentAproape 10 kilograme de droguri, ascunse în rezervorul unei mașini. Trei persoane au fost arestate
Articolul următorA călcat pedala de accelerație până la 92 km/oră și a încercat să mituiască polițiștii pentru a nu-i da amendă. S-a ales cu dosar penal și a fost reținut la domiciliu