Foto: Digi24

Raed Arafat, șeful DSU a simțit pe propria piele ce înseamnă să devii „cel mai utât dintre pământeni”, dar nu cu voia sa, ci prin prisma funcției pe care o deține în MAI. Arafat a fost „vocea” care ne-a anunțat  cele mai dure restricții din perioada pandemiei, a fost considerat cel care îți dorea introducerea dictaturii medicale și multe alte lucruri considerate de neacceptat, în vremuri de pace, dar necesare în timpul pandemiei.

Admite în parte acţiunea. Obligă pârâta la plata către reclamant a sumei de 5000 euro daune morale. Obligă pârâta la plata către reclamanta a sumei de 100 lei taxă de timbru. Cu apel în termen de 30 zile de la comunicare, apel care se va depune sub sancţiunea nulităţii la tribunal. Pronunţată prin grija grefei la 02.12.2021.

Minuta Tribunalului București

„Astfel de abordări nu mai pot fi tolerate într-o societate civilizată”

Raed Arafat a reacționat după decizia Tribunalului București și consideră că astfel de „derapaje” nu mai trebuie tolerate. „Atacurile la persoană nu trebuie să fie tolerate, indiferent de forma acestora, mai ales când îmbracă forma unei campanii de denigrare și defăimare continuă și fără precedent, încercând să dărâme imaginea și numele unei persoane în mentalul publicului, transformând-o într-o persoana «malefică» bazându-se pe informații și povești false, special create, sau deformate, și intens promovate.

Câstigul meu de astăzi împotriva România Tv, la prima instanță, este doar un prim pas și un puternic semnal că astfel de abordări nu mai pot fi tolerate într-o societate civilizată”, a scris Raed Arafat pe contul său de socializare, începțndu-și postarea în stilul România Tv cu „Breaking News”.

Arafat i-a acuzat pe cei la România TV că au prezentat declaraţii ale sale scoase din context, motiv pentru care CNA a stabilit că postul a greşit şi astfel, trebuie să scoată din buzunar 5.000 de lei. 

„În cadrul emisiunii prezentate de jurnalistul Victor Ciutacu, Punctul Culminant, se aduc în atenţia opiniei publice pasaje scoase din context, înregistrări cu mine din alte televiziuni din anul 2020, în ideea de a inocula cetăţenilor că boala Covid-19 este o răceală simplă, fără complicaţii”, după cum a reclamat şeful DSU la CNA, potrivit paginademedia.

Nașul TV, amendă record din partea CNA

Articolul precedentDeputatul Adrian Miuțescu, suspectat că și-a pus apropiații în funcții la Poșta Română. Va fi percheziționat
Articolul următorLidl Discount sancționat de Protecția Consumatorului. Amenzi de peste 350.000 de lei