Mihai Tudose

Europarlamentarul Mihai Tudose a renunțat oficial la calitatea de membru al PRO România. Tensiunile dintre acesta și Victor Ponta sunt mai mult decât cunoscute de mult timp, cei doi atacându-se periodic. Azi, acesta și-a înaintat demisia, act pe care l-a publicat pe pagina sa de Facebook: „Doar atât. Deocamdată”.

Demisia e scurtă și la obiect: „Vă rog să luați act de demisia mea din calitate de membru PRO România. Motivele acestui act și anume totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale fiind de notorietate nu le mai comentez”.

Cu toate acestea, în ultima lună Mihai Tudose asigura că nu va părăsi PRO. Pe 26 noiembrie scria despre faptul că Ponta îi suspendase pe fondatorii partidului „parlamentarii care nu ascultă orbește orice edict”. La acea dată dezvăluia și că Ponta „face orice să mă facă să plec… Știți cum e vorba aceea cu ,,să te ferească Domnul de ruga îndeplinită”….Șansa PRO Victore e… plecarea ta”.

Nu era pentru prima dată când vorbea despre o demisie a lui Ponta, și nu a lui: „Repet Victor: nu mai judeca pe toată lumea după chipul și asemănarea ta! Nu pentru toți e vorba numai despre funcții și bani… Rămân la PRO. Pleacă tu!”.

Articolul precedentPodul Constanța, bătaia de joc a CFR SA
Articolul următorLiviu Dragnea, mesaj controversat pe Facebook de Ziua României