Cum 1 Decembrie este Ziua Rimâniei și, implicit a tuturor românilor, politicienii s-au întrecut care mai de care să arate că sunt patrioți. Unul dintre aceștia este și Liviu Dragnea, fost președinte al PSD. Deși în spatele gratiilor și, teoretic, fără acces la internet, fostul lider al social democraților a postat pe pagina sa oficială de Facebook un mesaj de Ziua Națională.

Unii dintre urmăritorii săi virtuali i-au întors urările, alții au rămas șocați că Dragnea navighează pe internet după bunul plac, în vreme ce alții au sesizat realitatea, anume că mesajul a fost postat de cineva apropiat fostului lider. NU au fost, după cum spuneam, doar vorbe grele adresate lui Liviu Dragnea. Unii îl consideră un erou, care s-a sacrificat pentru țară.

Acesta a și fost mesajul lui Dragnea, pe lângă urările de bine: „De dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică. Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău!”.

Articolul precedentMihai Tudose i-a spus „pa” lui Victor Ponta
Articolul următorFostul ministru Teodorovici a dezvăluit numele moțiunii împotriva actualului ministru Cîțu