VIDEO | „Veselie” La Spitalul de Urgență Călărași. Medicul anestezist Emerich Kovacs a fost prins drogat. Nu se știe dacă a „testat” cannabisul pentru vreo durere

La Spitalul Județean de Urgență Călărași se înregistrează situații dintre cele mai scandaloase: de la asistente acuzate că practică videochatul în timpul programului până la medici prinși drogați.

Poliția Călărași face cercetări în cazul medicului Emerich Kovacs(n.r. de la Spitalul Județean de Urgență Călărași) cel care a fost prins în urmă cu câteva ore drogat la volan. El a fost pozitiv la THC-5 (cannabis), în urma unui control de rutină, susțin oamenii legii. A ajuns pe patul de spital, în fața colegilor săi, care au fost nevoiți să-i recolteze probe de sânge, la cererea polițiștilor. La acest moment, nu se cunoaște dacă medicul anestezist Emerich Kovacs a testat cannabisul pentru vreo durere. La vederea poliștilor și a jurnaliștilor locali, a pufnit în râs. De altfel, în cursul zilei de astăzi, 2 noiembrie, conducerea Spitalului Călărași a ținut să precizeze că: „avem speranța că publicul va înțelege prezumția de nevinovăție”.

Având în vedere că rolul presei este de a furniza informațiile într-un mod „nefardat”, putem preciza că publicul are dreptul să știe și dacă medicii și asistentele de la acest spital garantează că tratează pacienții FĂRĂ să fie sub influența alcoolului/(și) a drogurilor. 

În urmă cu doar câteva luni, zin.ro a primit informații și fotografii clare din care rezulta conduita nepotrivită a unei asistente de la acest spital. Surse autorizate din cadrul acestei unități medicale ne semnala că aceasta ar practica videochatul în timpul programului și își neglijează în mod grav atribuțiile față de pacienți și de personalul medical. Fosta conducere a Spitalului Călărași a refuzat să comenteze aceste aspecte, menționând că „este cancan”. La o simplă căutare pe rețelele de socializare, fostul manager al unității medicale mai sus amintite, Bogdan Mihai, era primul care „recompensa” fotografiile vulgare ale asistentei în cauză cu like-uri și inimioare.

„Cancan” sau nu, la Spitalul Călărași se înregistrează situații scandaloase. Mai multe persoane au reclamat trucarea unor concursuri pentru personalul medical

În luna iunie ac, fostul manager al Spitalului Călărași a dat o dispoziție prin care a suspendat concursul pentru ocuparea unor posturi la instituția pe care a condus-o din cauza lipsei de „transparență”. Este vorba despre probele susținute la data de 26 mai ac, când mai mulți candidați s-au plâns că „bolurile din care au fost extrase subiectele nu au fost transparente”. Unii dintre ei au formulat plângeri penale în acest sens, având suspiciuni că subiectele au fost comunicate unor candidați, cu mult înainte de concurs. Aceasta a fost și ultima dispoziție a lui Bogdan Mihai. El a demisionat din funcția de manager al Spitalului Călărași și a fost numit administrator public al judeţului de pe malul Borcei.

Bogdan Mihai a fost angajat al SRI, dar s-a pensionat medical la vârsta de 39 de ani. A absolvit Universitatea „Spiru Haret”-Facultatea de Drept, abia în 2008. La acest moment, cumulează pensia cu salariul( n.r. deci, este apt de muncă) și înregistrează venituri de peste 13.000 de lei lunar.

Articolul precedentMinistrul Familiei anunță că vor fi acordate credite de 10.000 de euro pentru studenți și de 15.000 de euro pentru familiile tinere
Articolul următorDe frica sancțiunilor UE, Bucureștiul și Ilfovul se asociază pentru o NOUĂ groapă de gunoi? De ce o ignoră pe cea existentă, care îndeplinește standardele de mediu?
Pasionată de cuvinte, inspirată de oameni liberi în gândire. Pun întrebări incomode și detest ideile „împrumutate”