Foto: Ministerul de Interne - Facebook

Un pedofil periculos a fost prins în urmă cu foarte puțin timp, anunță cei de la Mediafax. Bărbatul ar fi agresat sexual un copil de 8 ani într-un lift al unui bloc din București și a fost, potrivit informațiilor, reținut de polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Pedofilul se află acum în audieri

Agresiunea sexuală despre care se vorbește ar fi avut loc joia trecută, fapta acestuia fiind una cu premeditare. Băiețelul de 8 ani ar fi fost așteptat în fața unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei, urmând ca, ulterior, agresorul să intre cu băiețelul în lift. Potrivit relatărilor victimei, acesta ar fi fost sărutat pe gât și atins în zonele intime de pedofil.

Polițiștii Biroului Agresiuni Sexuale l-au capturat pe acesta și l-au dus, în cele din urmă, la audieri pe presupusul pedofil, cercetat acum pentru infracțiunea de agresiune sexuală împotriva unui minor.

Acesta va urma să fie prezentat magistraților, cu propunerea de arest preventiv, fiind acum reținut și anchetat de Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentBerbeceanu anunță un call-center cu 72 de linii noi, destinat luptei anti-Covid19
Articolul următorDirectori ai ARR, anchetați de procurorii anticorupție
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.